Glædelig 17. december: Vind et smukt designur fra Nordgreen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nu har du muligheden for at vinde et ur fra Nordgreen i det smukkeste danske design til en værdi af 1.494 kr.

Dansk design

Julekalender konkurrencen indeholder:

Du kan frit vælge i mellem Philosopher modellen i Sølv/Sølv Mesh, Gun Metal/Gun Metal Mesh eller Rose Guld/Rose Guld Mesh (værdi 1.495 kr.)

Urene fra Nordgreen er kendte for deres skandinaviske design i god kvalitet. Urene er designet af den danske designer Jakob Wagner, der har vundet flere priser og har designet høretelefoner for Bang & Olufsen, møbler for HAY m.fl. Urene er kendetegnet ved at være minimalistiske, enkle og funktionelle.

Kort om Nordgreen

Nordgreen blev startet af de to barndomsvenner Pascar og Vasilij, som begge har en kæmpe passion for ure. De ønskede at gøre en forskel, hvor de skabte en virksomhed med fokus på at være ærlige, bæredygtige og sætter andre først. Det blev starten på Nordgreen, der leverer ægte dansk design og livsstil til alle.
Når du køber et ur fra danske Nordgreen, så er du også med til at gøre en forskel. Nordgreen har oprettet deres ”Giving Back Programme” hvor man kan vælge at støtte indenfor sundhed, uddannelse eller miljø, som er tre områder, der ligger Nordgreen meget nært. Med deres ”Giving Back Programme” kan man hjælpe med at sikre rent drikkevand, uddannelse til børn eller beskytte regnskoven. Alt man skal gøre er at finde det unikke serienummer, som er på bagsiden af uret. Herefter skal man finde sit Certificate of Autenticity som man finder i sin ur kasse. Når du har de oplysninger indtaster du den viste kode og derefter vælger den sag du ønsker at støtte, og så donerer Nordgreen pengene dertil.

Her kan du købe og læse meget mere om urene:

LÆS MERE >>

Fakta om dagens kalenderlåge:

Samlet præmiesum: 1.495 kr.
Antal vinder: 1
Når du deltage i lodtrækningen af dagens julekalender, er det kun i dag d. 17. december, du deltager. Ønsker du at deltage andre dage, skal du tilmelde dig igen.
  
1 Step 1

​Tilmeld dig julekonkurrencen

Udfyld felterne og du deltager i lodtrækningen om dagens kalenderlåge-præmie.​

GO Beauty ønsker dig en rigtig glædelig jul.


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
KONKURRENCEBETINGELSER:
Når du deltager i konkurrencer på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Jeg accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet.
Det er kun muligt at deltage en per husstand/en vinder per husstand. 
Share.

Comments are closed.