Glædelig 18. december: Vind en skøn duft fra Yves Rocher

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I dagens julekalender har du mulighed for at vinde den nye vidunderlige rosenduft fra Yves Rocher til en værdi af 1.494 kr.

Vidunderlig rosenduft

Julekalender konkurrencen indeholder:

Yves Rocher Mon Evidence Eau de Parfum, 50 ml. (værdi 469 kr.)

Den skønne rosenduft fra Yves Rocher hedder Mon Evidence. Duften har topnoter af frisk mandarin, som giver en dejlig følelse af energi og glæde. Topnoterne afbalanceres med varm vanilje og kraftfuld patchouli, der skaber den perfekte harmoni.
Duften er inspireret af naturen, da det er her vi henter ny energi og får en følelse af fuldkommenhed. Parfumen har vibrerende og varme duftnuancer, der hjælper til at finde sit indre jeg.
Emballagen består af karton fra bæredygtig dyrkede skove og både flasken og emballagen kan kildesorteres og genanvendes.

Kort om Yves Rocher

Yves Rocher har eksisteret siden 1959 og blev skabt af en mand med en vision. Den visionære Yves Rocher så sammenhængen mellem planter og kvinders skønhed, og det blev starten på banebrydende skønhedspleje.
Yves Rocher er Frankrigs største varemærke indenfor skønhed og kosmetik. Lige siden 1959 har de gået deres egne veje og har opbygget et brand, der skiller sig ud fra traditionelle kosmetik- og skønhedsmærker.
Yves Rocher har sit helt eget planterige i den lille by La Gacilly i Bretagne med en mark på 55 hektar, hvor de med økologiske metoder, dyrker alle ingredienserne til deres produkter. Hos Yves Rocher kontrollerer de selv alle trin indenfor virksomheden, alt indenfor videnskaben og forskningen bag produkterne, dyrkning, udvikling, produktformler samt distributionen over hele verden.

Her kan du købe og læse meget mere om produkterne:

LÆS MERE >>

Fakta om dagens kalenderlåge:

Samlet præmiesum: 469 kr.
Antal vindere: 3
Når du deltage i lodtrækningen af dagens julekalender, er det kun i dag d. 18. december, du deltager. Ønsker du at deltage andre dage, skal du tilmelde dig igen.
  
1 Step 1

​Tilmeld dig julekonkurrencen

Udfyld felterne og du deltager i lodtrækningen om dagens kalenderlåge-præmie.​

GO Beauty ønsker dig en rigtig glædelig jul.


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
KONKURRENCEBETINGELSER:
Når du deltager i konkurrencer på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Jeg accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet.
Det er kun muligt at deltage en per husstand/en vinder per husstand.
Share.

Comments are closed.