Glædelig 21. december: Vind et stylingsæt fra ghd

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I dagens julekalender har du muligheden for at vinde det perfekte stylingsæt til håret fra ghd til en værdi af 2.199 kr.

Den perfekte duo

Julekalender konkurrencen indeholder:

ghd gold® styler med dobbelt zone teknologi
ghd air® hårtørrer
ghd varmemåtte

Denne skønne gaveæske indeholder alt hvad du skal bruge for at skabe det perfekte look. Med det to professionelle produkter og den tilhørende varmemått, er du sikret en god hårdag hverdag. ghd air® hårtørrer sikrer en exceptionel hurtig tørretid og et hår, der bliver silkeblødt og glansfuldt med reduceret krus. Derudover sikrer den lange ledning en stor bevægelsesfrihed.
ghd gold® styler med dobbelt zone teknologi efterlader beviseligt håret glattere, blødere og sundere. ghd varmemåtten sikrer det bedst mulige underlag, så både styler og underlag er beskyttet.

Kort om ghd

ghd er en forkortelse for Good Hair Day, hvilket er lige præcis det man er garanteret, med denne skønne pakke med hår stylere. ghd blev stiftet i 2001 af Martin Penny, Gary Douglas og Robert Powls og er i dag et af de foretrukne brands, når det kommer til glattejern, krøllejerne og føntørrere. Hos ghd er kvalitet og holdbarhed noget, der kendetegner alle deres produkter, for at de kan leve op til de høje forventninger forbrugeren har. Alle stylere er produceret med holdbarhed for øje, så man sikrer at resultatet holder så lang tid som muligt, og håret ikke mister facon efter kort tid.

Her kan du købe læse meget mere om produkterne:

LÆS MERE >>

Fakta om dagens kalenderlåge:

Samlet præmiesum: 2.199 kr.
Antal vindere: 1
Når du deltage i lodtrækningen af dagens julekalender, er det kun i dag d. 21. december, du deltager. Ønsker du at deltage andre dage, skal du tilmelde dig igen.
  
1 Step 1

​Tilmeld dig julekonkurrencen

Udfyld felterne og du deltager i lodtrækningen om dagens kalenderlåge-præmie.​

GO Beauty ønsker dig en rigtig glædelig jul.


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
KONKURRENCEBETINGELSER:
Når du deltager i konkurrencer på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Jeg accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet.
Det er kun muligt at deltage en per husstand/en vinder per husstand.
Share.

Comments are closed.