Glædelig 20. december: Vind lækker hårpleje fra Oribe

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I dagens julekalender har du mulighed for at vinde tre fantastiske produkter fra Oribe, der sikrer dig en god hårdag hverdag til en værdi af 885 kr.

Struktur og fylde

Julekalender konkurrencen indeholder:

Oribe Shampoo for Magnificent Volume, 250 ml. (værdi 275 kr.)
Oribe Conditioner for Magnificent Volume, 200 ml. (værdi 295 kr.)
Oribe Dry Texturizing Spray, 300 ml. (værdi 315 kr.)

Disse tre fantastiske produkter fra Oribe giver den perfekte kombination af volumen og tekstur. De kan bruges til alle hårtyper og passer alle hårtyper, der har brug for et boost.

Kort om Oribe

Oribe begyndte deres eventyr i 2008 og blev skabt af Daniel Kaner og Tevya Finger, der begge havde en vision om at skabe det bedste indenfor hårstyling og pleje til håret. Mening var, at man ikke blot skulle kunne se men også føle en forskel på håret efter brug af produkterne. Det resulterede i en linje af luksuriøse produkter, der alle skulle være de bedste indenfor deres felt.
Foruden den gode kvalitet, så kendetegnes Oribes produkter også via deres fantastiske duft. Oribe har arbejdet med de bedste parfumerer for at skabe deres helt egen signatur duft.

Her kan du læse meget mere om produkterne:

LÆS MERE >>

Fakta om dagens kalenderlåge:

Samlet præmiesum: 885 kr.
Antal vindere: 2
Når du deltage i lodtrækningen af dagens julekalender, er det kun i dag d. 20. december, du deltager. Ønsker du at deltage andre dage, skal du tilmelde dig igen.
 
1 Step 1

​Tilmeld dig julekonkurrencen

Udfyld felterne og du deltager i lodtrækningen om dagens kalenderlåge-præmie.​

GO Beauty ønsker dig en rigtig glædelig jul.


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
KONKURRENCEBETINGELSER:
Når du deltager i konkurrencer på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Jeg accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet.
Det er kun muligt at deltage en per husstand/en vinder per husstand.
Share.

Comments are closed.