Glædelig 23. december: Vind lækker hårpleje og styling fra Antonio Axu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I dagens julekalender har du mulighed for at vinde 6 luksuriøse og avancerede hårpleje- og stylingprodukter fra Antonio Axu til en værdi af 1.204 kr.

Wow faktor

Julekalender konkurrencen indeholder:

Antonio Axu Heat Protection Spray
Antonio Axu Intensive Treatment hair masque
Antonio Axu Pure Silk Oil Antonio
Axu repairing Shampoo anti breakage
Antonio Axu Repairing Conditioner anti breakage
Antonio Axu Shimmering Oil luminous gold

Produkterne har en silkeblød konsistens og sikrer fabelagtig styling for et fabelagtigt hår. Alle produkterne passer godt til alle hårtyper, men mange af produkterne egner sig specielt godt til fint, skandinavisk hår.

Kort om Antonio Axu

Antonio Axu har i løbet af meget kort tid etableret sig som en af Sveriges hotteste frisører, og nu fås de fantastiske produkter også i Danmark. Antonio Axu er kendt for sin ubetingede kærlighed til sit fag, hvilket afspejler sig i kvaliteten af produkterne. Antonio har en stærk vilje og vil være den bedste til det han laver.
Antonio har et klart mål! Hver enkelt produkt skal enten tilføre noget helt nyt til markedet eller være bedre en samtlige eksisterende alternativer. Det er oplevelsen og den wow faktor der er den vigtige. Man skal som forbruger opleve noget helt nyt, noget som minder om følelsen fra hans egne saloner.

Her kan du købe og læse meget mere om produkterne:

LÆS MERE >>

Fakta om dagens kalenderlåge:

Samlet præmiesum: 1.204 kr.
Antal vindere: 10
Når du deltage i lodtrækningen af dagens julekalender, er det kun i dag d. 23. december, du deltager. Ønsker du at deltage andre dage, skal du tilmelde dig igen.

 

1 Step 1

​Tilmeld dig julekonkurrencen

Udfyld felterne og du deltager i lodtrækningen om dagens kalenderlåge-præmie.​

GO Beauty ønsker dig en rigtig glædelig jul.


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
KONKURRENCEBETINGELSER:
Når du deltager i konkurrencer på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Jeg accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet.
Det er kun muligt at deltage en per husstand/en vinder per husstand.
Share.

Comments are closed.