Glædelig 24. december: Vind lækker hudpleje fra Golden Ceramides

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Til dig, der drømmer om en fast og glat hud, har du i dag mulighed for at vinde 3 produkter fra den nye Golden Ceramides serie til en værdi af 947 kr.

24 karat guld

Julekalender konkurrencen indeholder:

Golden Ceramides Beauty Pearls
Golden Ceramides Anti-wrinkle day cream
Golden Ceramides Anti-wrinkle night cream

Produkterne indeholder 24 karat guld, som penetrerer huden i de dybere lag. De er baseret på et intelligent fiberskade tracking system, der frigiver sekvenser af aktiver tilpasset de individuelle behov i huden. De aktive ingredienser i produkterne, trækkes ned i de dybere lag i huden, så de kollagene fibre genoprettes og en yderligere nedbrydning hæmmes. 24 karat guld fungerer, som en kraftig antioxidant, der beskytter huden.

Kort om Golden Ceramides

Golden Ceramides er en prisvindende hudplejeserie, inspireret af de antiage-virkninger som man kan opnå fra kosmetiske ultralydsbehandlinger. Golden Ceramides er ren luksus for den modne hud, da indholdet af guld sikrer, at de aktive ingredienser i produkterne optages 10 gange mere effektivt. Hudplejeserien genopretter huden og efterlader den mere fast og glat med en ungdommelig glød.

Her kan du købe læse meget mere om produkterne:

LÆS MERE >>

Fakta om dagens kalenderlåge:

Samlet præmiesum: 947 kr.
Antal vindere: 1
Når du deltage i lodtrækningen af dagens julekalender, er det kun i dag d. 24. december, du deltager. Ønsker du at deltage andre dage, skal du tilmelde dig igen.
  
1 Step 1

​Tilmeld dig julekonkurrencen

Udfyld felterne og du deltager i lodtrækningen om dagens kalenderlåge-præmie.​

GO Beauty ønsker dig en rigtig glædelig jul.


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
KONKURRENCEBETINGELSER:
Når du deltager i konkurrencer på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Jeg accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet.
Det er kun muligt at deltage en per husstand/en vinder per husstand.
Share.

Comments are closed.