Glammy serier og film om mode, makeup og skønhed

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mode, skønhed og makeup hænger næsten uløseligt sammen. Det er alle ingredienser i de fleste større film og serier. Læs med her og få tips til, hvilke serier og film du skal se indenfor for mode, makeup og skønhed.

Film og TV-serier kan lynhurtigt skabe nye makeup trends og stil. Se bare på Sex and the City, The Devil Wears Prada eller Clueless. Film og serier kan sætte nye standarder og udfordre kreativiteten. Hvis du er vild med mode, skønhed og makeup, så læse med her, hvor vi sætter fokus på tre gode film og serier.

Glow Up

Hvis du ikke har stiftet bekendtskab med Glow Up endnu, så er det på tide. Glow Up er en konkurrence, hvor håbefulde makeup-artister udsættes for farverige og finurlige makeup-udfordringer i håbet om at få en chance i skønhedsbranchen. De bliver kastet ud i forskellige udfordringer lige fra at lave et cover, film-makeup til the red carpet. Der er ikke en udfordring, der er for stor eller lille. Serien hører under kategorien ‘Reality’ og har foreløbig to sæsoner på Netflix, som du kan mæske dig i.

Coco before Chanel

Coco before Chanel er en fantastisk film om modeskaberen og ikonet Coco Chanel. Man følger hendes liv før hun blev den legendariske modeskaber og får et medrivende indblik i hendes rejse fra opvæksten på børnehjemmet til skabelsen af modehuset Chanel. Hun har sin egen enkelte stil og foretrækker tøj, som man som kvinde, kan bevæge sig i. Hovedrollen spilles af altid fantastiske Audrey Tautou. Og du vil opdage, at mange af de ting, som Coco Chanel er kendt for herunder perlekæder, ‘den lille sorte’ og den enkelte stil er inkorporeret på fornemmeste vis.

House of Gucci

Filmatiseringen af Gucci-arvingen Maurizio Gucci og hans kone Patrizia Reggiana, som spilles af henholdsvis Adam Driver og Lady Gaga er måske i virkeligheden mere en kærlighedshistorie end en decideret modefilm. Men du får alligevel masser af smæk for skillingen med de fantastiske kostumer som især Lady Gaga har på. Filmen fik efter premieren kritik for at lade skuespillerne tale med italiensk accent, men det er virkelig ikke det, filmen efterlader en med. Filmen er instrueret af Ridley Scott og er fra 2021.

Her kan du vælte dig i film og serier

Hvis du har Yousee Play, så skal du bare abonnere på Netflix for at få adgang til tusindvis af gode film og serie herunder blandt andet reality-serien Glow Up. Hvis du ikke har Yousee Play, så giver vi dig en introduktion her. Yousee Play er en abonnementsordning, som er opdelt efter point. Det vil sige, at du vælger en pakke med x-antal point og med de point kan du fordele dem ud på de kanaler og streamingtjenester, som du ønsker. Og det er så smart, at hvis du den ene måned gerne vil have en TV pakke med Netflix, så kan du det sagtens det og den næste måned kan du vælge at se noget andet på din TV boks.

Share.

About Author

Comments are closed.