Nyt

GO Beauty tester: Udrensning på 7 dage

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Føler du dig oppustet, lider af forstoppelse eller ønsker du blot at rense ud i systemet? Så er denne form for cleanse måske noget for dig.

Tarmskyldning på kapsel

7 day cleanse fra Vitaviva er en pillekur, udviklet til at udrense tarmsystemet og detoxe kroppen. Sundhed begynder i tarmen, og velfungerende tarme er en forudsætning for sundhed i resten af kroppen. Hvis ikke tarmen fungerer optimalt kan affaldsstofferne ophobe sig i kroppen. Kuren er en detox, specielt udviklet til at hjælpe tarmkanalen med at udskille de ophobede affaldsstoffer. Den indeholder 100% naturlige afføringsmidler såsom psyllium husk, økologisk hørfrøolie, aloe vera og cascara sagrada, der er med til at opretholde den naturlige tarmflora. Ved at rense tarmen med 7 day cleanse reduceres bl.a. oppustethed, mavepiner, hovedpiner, uren hud og træthed. Sammen med en sund kost, en masse vand og motion kan man i løbet af de 7 dage også opleve et vægttab. 

7 Day Cleanse fra Vitaviva. 21 poser koster 568 kr.

Sådan gør du:

Kapslerne indtages 3 gange dagligt i forbindelse med et måltid over 7 dage. Du kan spise din normale kost ved siden af kapslerne, men det anbefales at man spiser en masse grøntsager og undgår kød, brød og alkohol. Kuren består af 21 poser med 12 kapsler (urter, vitaminer og olie) i hver. Bliver kuren for intens, så kan man også vælge at lave en mere “light” udrensning. Så tager man 1 pose dagligt over 21 dage i kombination med en sund kost, en masse vand og motion.

GO Beautys skønhedsredaktør Camilla Bauer testede 7 day cleanse:
“Jeg testede kuren og fuldførte den i de 7 dage, som kuren er ment til at varer Jeg kunne allerede mærke uroligheden i maven og en smule mavekneb den første dag. De fleste vil med 7 day cleanse mærke en udrensning af tarmene allerede inden for 12-24 timer. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er en ret intens kur, der inkluderer langt flere toiletbesøg end jeg var vant til. Jeg spiste normalt under kuren, men drak langt mere vand end jeg plejer. Jeg havde mindre lyst til søde sager og når jeg spiste noget, som var mindre detox-venligt som f.eks. brød, så blev jeg gjort opmærksom på det med det sammen. Rumlende mave, mavekneb og en tur på toilettet var resultatet, hvilket faktisk var en rigtig god reminder til at spise sundere og lettere. Jeg har aldrig været hende, der går på vægten, men efter de syv dage kunne jeg se at min mave var blevet fladere og jeg følte mig lettere og udrenset.”

Hvad var det sværeste ved kuren?

For mig var det sværeste faktisk alle de kapsler jeg skulle sluge hver dag. 12x 3 kapsler HVER dag i 7 dage er rigtig mange, når jeg i forvejen virkelig ikke bryder mig om at sluge piller. Men man vænner sig efterhånden til det.

Godt råd:

Start pillekuren hen over weekenden, på den måde bliver du opmærksom på hvordan din mave vil reagere. Noget mere betryggende at være i nærheden af sit eget toilet, en at maven pludselig rumler og gør ondt når du sidder på kontoret. HUSK at drikke masser af vand så du sørger for at holde kroppen hydreret.
Gentag ikke udrensningen i minimum 6-8 uger.

Rigtig god cleanse!

>> Læs mere om pillekuren her <<

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

Comments are closed.