Test af Nupo: 5 uger på pulverkur

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Katrine er halvvejs i sin 10-ugers Nupo kur, og det har vist sig – indtil videre – at være nemmere, end hun havde turde at håbe på. Rygsmerterne efter den tunge gravid-krop er på vej væk – og overskuddet og energien er på vej tilbage.

”Det er så vildt! Jeg er halvvejs!”

Det er så vildt! Jeg er halvvejs! Fem uger er gået – fem uger tilbage. Det har – hånden på hjertet – ikke været så vanvittigt et projekt, som jeg troede, det ville være. I hvert fald indtil videre. Det, der har været det sværeste, har ikke været det faktum, at jeg ikke kan spise almindelig mad. Det er såmænd også helt fint at skulle undvære mælk i kaffen og vin til maden. Og de få, sociale sammenhænge, der har været, har egentlig også været til at håndtere.

Se videoen hvor Katrine fortæller om sine oplevelser og udfordringer på Nupo kur efter 5 uger.

Næ… Det, der er sværest lige for tiden, det er ikke at bruge min mund og mine tænder. Jeg kan nærmest mærke, hvordan mine tænder savner at tygge og bliver brugt til noget fornuftigt. Jeg tygger skam tyggegummi og napper mig en sukkerfri pastil eller 10, men det er bare ikke nok. Og jeg har hele tiden sagt (til mig selv), at hvis forholdsvis simple udfordringer skulle dukke op i denne Nupo-periode, så skulle jeg forsøge at løse dem. Derfor har jeg treatet mig selv (eller nok nærmere mine tænder og mit bid) med grøntsags stænger i ny og næ. Følelsen af, at der bliver tygget, er virkelig fantastisk. Jeg tror, det er ligeså skøn en fornemmelse som at skulle spise mit første rigtige måltid igen om nogle uger. Jeg synes ikke, jeg ”snyder” i min kur, for mine måltider består stadig af seks Nupo-pulver-labaner om dagen. Men om aftenen kan det i den grad noget lige at sætte tænderne i et stykke agurk. Og den lillebitte livsglæde, det giver mig – dét er det hele værd!

TIPS & TRICKS
PEP DET OP! Spice suppen op med krydderurter og krydderier. Mangler du noget at tygge i, så tilføj lidt kyllingebryst eller overjordiske grøntsager. Underjordiske grøntsager indeholder oftest en del mere stivelse og kulhydrat hvorfor overjordiske er et bedre valg, hvis fristelsen ikke kan modstås.

Friske krydderurter kan være et fyrværkeri af smagsindtryk og krydderurter kan gøre meget for at peppe smagen op. Brug f.eks. frisk basilikum og lidt timian i Tomatsuppen.

>> Læs mere om Nupos produkter <<

Masser af træning – og ingen kalorier

Jeg har nu været i gang med træning i en lille månedstid. Den står stadig på reformer-træning hos Energii tre-fire gange om ugen, og det er det bedste, jeg har gjort for mig selv og min krop meget, meget længe. Jeg kan løfte min søn uden at få ondt i ryggen. Jeg kan sidde på gulvet og lege med ham – uden at tænke over, at det bliver tæt på umuligt at komme op igen. Og så har jeg klart mere energi og overskud, end jeg har haft i flere år. Og det til trods for, at jeg indtager ekstremt få kalorier – og alligevel træner som en gal. Og dét synes jeg faktisk, er ret sejt, hvis jeg selv skal sige det.

Nupo-kuren giver mig langt fra det, man normalt ville give en krop, der er aktiv så ofte, som min. Men jeg har besluttet mig for, at ugerne her er en slags konkurrence med mig selv og ikke mindst et projekt, hvor jeg tester mig selv af. Og så længe min krop er med mig, giver jeg den gas. Der har hverken været svimmelhed eller hjertebanken (ud over min ekstremt høje puls ved Energii-træning), så jeg kan heldigvis blive ved med at træne ligeså flittigt, jeg ønsker.
Det handler i den grad om at mærke efter og reagere, hvis der er noget, der virker forkert. De få gange, jeg har følt mig tung i hovedet, har jeg drukket ekstra vand. 

Jeg strammer op!

Selve vægttabet er naturligvis stadig vigtigt for mig, men i og med jeg er så aktiv, så er der også kommet tungere muskler til. Jeg kan både se og mærke det på min krop, og det er simpelthen så ubeskriveligt befriende at kigge mig selv i spejlet uden at blive i dårligt humør. Så selv om jeg meget gerne vil tabe mig 20 kilo på disse 10 uger, så bliver jeg på ingen måde skuffet, hvis jeg ”kun” rammer et tab på 15 kilo. For den fremgang, jeg kan mærke og se på min krop, den er SÅ meget vigtigere end det tal, der ender med at stå på vægten. Jeg er sgu ret stor fan af denne pulverkur, for det er gået stærkt – og det er motiverende for mig. Men jeg skal lige vænne mig til, at jeg hverken kan gøre til eller fra, hvis jeg eksempelvis vil stramme lidt op. Jeg kan ikke spise sundere eller lave mindre portioner. Jeg har mine seks måltider, og de skal ned hver eneste dag. Det SKAL de. Uanset om jeg har lyst eller ej. Selv om jeg vænnet mig til Nupo-rutinerne, så er det en underlig fornemmelse ikke at kunne gøre noget ekstra. Eller give det en ekstra skalle. Men jeg overlever sgu nok – og træner så bare lige lidt ekstra de næste uger ☺

SAMLET VÆGTTAB PÅ FEM UGER: 10 KILO

>> GO Beautys tester Nupo i 10 uger. Følg med her på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet, hvor vi følger Katrines vægttab. <<

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author