Hårtrends: 70er glam

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tænk bølgende, naturligt, men alligevel stort hår, farver som på gamle fotografier, fokus på øjne og bløde læber, og du har et af sæsonens stærkeste look – 70er glam. Det nye er, at der er mindst lige så meget tryk på glam som i 70erne, så det er altså ikke et hippi-look, men et glamourøst, let nostalgisk look, hvor der stadig er tryk på intensitet, dybde og farver.

Sådan får du looket:

De store bløde bølger i håret, ser så nemme ud, men kræver især god, daglig pleje, for at få netop det naturlige shine og glam frem. Lange længder kræver mere pleje, særligt hvis de skal holde volumen, som netop er det, der er fokus på i glam looket.

Step by step:

Fordel tørshampoo tæt ind ved hårrødderne, så din volumen starter derfra. Delhåret ind i sektioner, touper let, clips op og spray hver længde med et hold-produkt, inden du ruller op på store, brede ruller. Lad tørre, spray med lak, inden du ruller ud. Du får et blidere bølg, hvis du forsigtigt børster håret igennem, men kun nede i længderne.

Vælger du det glamourøse look, så læg vægt på håret og lidt mindre på makeuppen. Den skal stadig være der, men vælg øjenskygger i pasteller og læber i bærfarver, så det understreger det naturlige og gi’ så fuld volumen på den sorte mascara og det fyldige, lækre hår.

Share.

About Author

Efterlad et svar