Hvad er Mewing?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mewing er en af de mest populære beauty trend i 2022, med over 2 billioner visninger på TikTok. Men hvad er det?

Har du hørt om Mewing?

Vi har tidligere skrevet om nogle af de helt store og uundgåelige beauty trends fra 2022. Fik du ikke læst artiklen?

En af de helt store beauty trends, der har givet mere en 2 billioner visninger på TikTok, er Mewing. Har du ikke hørt om det, så bare rolig, du er ikke den eneste.

Kort fortalt, Mewing er en teknik hvor man positionerer sin tunge på en bestemt måde, som gør, at man kan ændre profilen på sin kæbelinje. Lyder det ikke helt skørt? Skørt er det, men flere brugere på TikTok har vist hvordan det faktisk virker. Dog er det kun her og nu – måske for at tage den ”perfekte” selfie.

Vidste du; Teknikken skulle være meget kendt af de verdenskendte berømtheder, der skal have taget billeder på den røde løber.

Hvad er Mewing?

Når man benytter sig at Mewing teknikken involverer det, at man løfter/suger tungen op i ganen bag fortænderne, imens man holder munden lukket og holder stillingen. Teknikken er beregnet til, at give en mere defineret kæbelinje og fjerne dobbelthagen.

Sådan gør du!

Et godt tip

En af de populære TikTok videoer, der viser hvordan man udfører teknikken, er fra den danske beauty nørd Caroline Hannibal. Her kan man virkelig se, hvordan teknikken udføres – og wow vi må bare sige… DET VIRKER!

Quickfix

Det er vigtigt at pointere, at denne teknik kan kun bruges i nogle sekunder, hvis du gerne vil fremstå med en mere defineret kæbelinje eller minimere dobbelthagen f.eks. på et billede. Lige præcis denne teknik er et rigtig godt billede på, at vi skal huske på, at de sociale medier ikke altid giver det sande billede af virkeligheden. Du er perfekt som du er, også med dobbelthage.

TIP! Vil du gerne opnå en mere defineret kæbelinje, kan ansigtsyoga eller dagligt brug af gua sha anbefales.
Share.

About Author

Comments are closed.