Hybenkerneolie: Økologisk vidunder til din hudpleje

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

En smuk og sund hud kun ved hjælp af rene økologiske ingredienser; er det overhovedet muligt? Det korte svar er, ja! Og hybenkerneolien er her et af dine stærkeste våben.

Ansigtsolien over dem alle findes i hybenrosen

Vidundermidlet hybenkerneolie udvindes af kernerne fra hybenrosen, som navnet også angiver. Hyben er en frugt, der kommer fra visse roser. Olien fra roserne er blevet brugt inden for skønhed i mange år. Vitaminerne, man finder i olien, er kendt for at stimulere kollagenet i huden og bidrage til en smuk.

Hybenkerneolie til ansigtet: fordelene

Hybenkerneolie er kendt som værende en af de mest effektive olier, når det kommer til hudpleje. Olien er drøj i brug, prisen er fornuftig, trænger hurtigt ind i huden, fedter ikke og har mange fantastiske egenskaber, som huden kan nyde godt af. Den naturlige olie fra hyben har vist fantastiske resultater og virker både fugtgivende, foryngende og reparerende. Hybenkerneolie er en fantastisk olie mod strækmærker og ar grundet dens reparerende og renegerende indhold.

Hybenkerneolie er spækket med vitaminer som A, C og E, der tilfører huden næring og holder huden ung og smidig med masser af glød og glans. Foruden at være spækket med vitaminer, så indeholder hybenkerneolie også linolsyre, som er kendt for sin antiinflammatoriske virkning samt omega 3 og 6.

Naturligolie fra Chile gør forskellen

Denne skønne økologiske koldpressede uraffinerede olie fra Naturligolie er fra Chile og har en mild duft af hyben. Massér nænsomt olien ind i huden efter du har renset af. Olien er velegnet til alle hudtyper og kan både anvendes alene eller i en blanding med andre olier eller cremer. De aktive ingredienser i olien arbejder på de fine linjer og rynker, strækmærker, ar, store porer samt rødme og ujævn hudtone.

                                     Naturligolie fra Chile kan bruges på alle hudtyper

Hvorfor vælge produkter fra Naturligolie?

Hos Naturligolie arbejdes der med skønhedspleje baseret på unikke behov, personlig vejledning og rene økologiske råvarer. Som navnet antyder, tager Naturligolie udgangspunkt i koldpressede olier fra økologiske farmere over hele verden. Her håndplukker man de ingredienser, som er mest virksomme for forbrugeren og mest skånsomme for miljøet. De bæredygtige produkter er samlet i Danmark, forseglet i tidsløst design og er tilgængelige til hverdagsvenlige priser.

TIP! Brug også gerne din hybenkerneolie i din tørre hårspidser, din tørre hovedbund eller som næring til dine tørre neglebånd og flossede negle.

Hybenkerneolien kommer i tre forskellige størrelser:

• 10 ml. til 80 kr.
• 30 ml. til 165 kr.
• 100 ml. til 395 kr.

Share.

About Author

Comments are closed.