Sådan kan du spise dit kollagenpulver

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kollagentilskud findes både i kapsler, tabletter, flydende og i pulver. Tabletter, kapsler og flydende giver næsten sig selv men er du i tvivl om, hvordan du indtager kollagen i pulverform, så har vi flere gode bud på det.

Kun fantasien sætter grænser

Kollagen er en vigtig byggesten for blandt andet knogler, muskler, led, hår, hud og samtidig bidrager til at binde alle kroppens celler sammen. Du ser ikke virkningen fra dag til dag, men efter 3 måneder på kollagentilskud, vil du kunne opleve at huden er blevet mere spændstig, rynkerne er blevet mindre dybe, stærkere negle og for nogen oplever de at få tykkere hår og mere af det.

GO Beauty har tidligere skrevet en mere dybdegående artikel om, hvorvidt du kan spise dig til kollagen. Hvis du er nysgerrig, så kan du kan læse hele artiklen her >> 

Kollagen pulver fås smagsneutralt, men kommer også i flere forskellige nuancer med andre vigtige ingredienser. Ved nogle af dem, kan du ane en smag, nogen beskriver den som værende ‘lidt fisket’. Indtager du den smagsneutrale, kan du både blande pulveret i vand, kaffe, te, juice eller sågar i et glas vin. GO Beauty har selv testet og pulveret blev helt opløst i et glas rosé!

Har dit kollagenpulver derudover en smag, kan du med fordel blande pulveret i en smoothie, acai bowl, yoghurt med smag eller en grød. Altså noget, der har lidt mere smag så du bedre kan kamuflere smagen i de andre ingredienser. Det kan være lidt individuelt hvor smagsfølsom man er, så du må prøve dig frem og se hvad, der virker for dig selv.
Men en ting er sikkert: Der er mange muligheder for at blande sit kollagenpulver i mad os drikke – det er faktisk kun fantasien, der sætter grænsen.

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.