Skønhedseksperternes anbefalinger til forårets behandlinger 2019

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Der er noget ganske særligt over foråret. Naturen springer ud i de fineste farver, solen titter frem og temperaturen stiger lige så stille. Men hvordan forbereder vi bedst vores hud til en årstid, der kan byde på både sol og varme, regn og blæst? Tænk ikke yderligere over det, for vi har naturligvis spurgt eksperterne.

De bedste behandlinger lige nu

1. Heidi Haacke Mortensen, indehaver af Skin Secret i Kolding, anbefaler Fire and Ice behandling fra iS Clinical.

Kosmetolog Heidi Haacke Mortensen anbefaler iS Clinical Extreme Protect SPF 30. 100 g. til 620 kr.

Hvad kan behandlingen?

Den kan hjælpe med at rense porerne i huden, fjerne døde hudceller og skabe glød. Den kan give adgang til nye ingredienser, fordi den kontrolleret fjerner en del af det døde lag i huden – hvilket gør virkestofoptaget fra hudplejeprodukter bedre og dermed fugter huden optimalt. Den kan udviske fine linier og minimere dybere rynker i dybden, længden og bredden over tid (kurbehandling). Behandlingen er til dig, der har en åbenporet hud, måske urenheder, fine linjer, pigment pletter, i nogle tilfælde til Rosacea eller tør hud – eller simpelthen til dig, der savner glød i din hud. Der er mange muligheder, da den kan indstilles til den enkeltes behov. Så selvom ens hud er sart, kan man stadig sagtens få glæde af den.

Jeg har hjulpet kunder af med slem akne med denne behandling – men jeg har også forberedt huden til at kunne optage masser af fugt og hjulpet huden med at stråle igen, fordi de døde hudceller er blevet fjernet på en måde, hvor huden kan beholde sin balance samtidig med, at overfladen bliver optimeret. Jeg elsker at lave denne behandling, da jeg og kunden kan se en forskel med det samme.

Hvorfor er behandlingen god lige nu?

Behandlingen er god i det tidlige forår (men kan bruges hele året), fordi du især kan arbejde med pigmentpletter med stor fordel inden lyset kommer for meget frem – og altid i samarbejde med iS Clinicals fantastiske solcreme Extreme Protect SPF30. Men hvad er mere vigtigt i min optik er, at du kan fjerne vinterens grå slør af såkaldt forhornet hud, hvor huden beskytter sig selv mod kulden og mærkes som ekstrem tør – og gøre huden klar til både at sluge fugtgivende virkestoffer og fremelske en klar, naturlig og rolig udstråling i huden.

Hvad koster behandlingen?

Behandlingen koster hos SkinSecret 648 kr. og indeholder også en let dybderens.

Kan du anbefale et hjemmeplejeprodukt?

Da det er en syrebehandling er det et must at bruge Extreme Protect spf30 eller 50. Den er fantastisk med sit særlige ingrediens, der hedder ”extremozymes”, som beskytter dine celler på eminent vis og reparerer kollagen- og DNA celler mod solskader.

>> KLIK HER OG BOOK DIN IS CLINICAL BEHANDLING PÅ EN KLINIK NÆR DIG2.
Mette Jørgensen, indehaver af Hud og sjæl i København, anbefaler Silent mind and soul behandling.

Kosmetolog Mette Jørgensen anbefaler SOS repair cream fra pHformula til 359 kr.

Hvad kan behandlingen?

Silent mind and soul er en kosmetisk holistisk behandling, der ikke blot giver din hud mere glød og jævnere hudstruktur, den tanker HELE dit system op med fornyet energi. Det skyldes, at jeg også arbejder i de dybere lag mentalt. Jeg kombinerer effektiv hudpleje, pHformula, med vejrtrækningsteknikker og healing af kroppens energi. Som behandler med rigtig mange år bag mig ved jeg, hvor vigtigt det er, at vi ikke blot arbejder med det synlige problem. Der skal tages fat om kernen, altså den dybereliggende årsag til, at huden driller. Vejrtrækning er den bedste metode til at skabe kontakt til vores sjæl og derved opnå en indre ro og genvinde styrke i kroppen. Healing genskaber balance i energien i hele kroppen. Det er lidt ligesom at lade en telefon op på ny, så du igen kan føle dig powerful.

Hvorfor er behandlingen god lige nu?

Januar, februar og marts kan for mange godt være nogle lidt tunge måneder. Energiniveauet er lavt pga. de kolde og mørke dage, og det kan ses, og ikke mindst mærkes. Dette viser sig ikke blot på vores hud, men også påhele vores udstråling og overskud. Vi lever i en tid, hvor vi skal optimerere og hele tiden være på. Problemet er bare, at hvis vi ikke starter ét sted, altså med os selv, så har vi ikke noget at give af.
At tanke dig selv op, ikke blot for at se godt ud, men også for at mærke en fornyet energi og styrke i dit system, vil give dig et helt andet overskud og drive i din hverdag. Som intuitiv behandler ser jeg det potentiale, der ligger i dig, men også hvilke udfordringer, der kan ligge til hindring for, at du kan udleve dem. På kærligste vis vil jeg, altid i samspil med dig, hjælpe dig til en forståelse af det, så du kan brænde igennem på alle fronter.

Hvad koster behandlingen?

Prisen er 820 kr., og behandlingen varer i 75 minutter. Jeg har også en ”Hud og sjæl” pakke, hvor denne behandling indgår. Til dig, der virkelig ønsker beauty-treat og spirituel og personlig udvikling i ét.

Kan du anbefale et hjemmeplejeprodukt?

I øjeblikket oplever jeg rigtig mange komme ind med tør og irriteret hud, netop pga. det kolde vejr og tørre indeklima pga. radiatorvarme. Dertil er SOS repair cream, fra pHformula, et must have produkt.

>> KLIK HER OG FIND DIN pHformula KLINIK NÆR DIG3.
Mette Tobiasen, indehaver af klinik Nordisk Skønhed i Odense, anbefaler Hevi Sugaring behandling.

Kosmetolog Mette Tobiasen anbefaler hjemmeproduktet Pure Benefit Luxurious Sugar Scrub til 239 kr. Der er til ca. 3-6 måneders forbrug ved brug af produktet ca. to gange om ugen.

Hvad kan behandlingen?

Hevi sugaring behandling af ben er en perfekt behandling starte på nu, så du kan få et langtidsholdbart resultat til sommer. Vores hår gror i tre fraser og barberer du dig hyppigt, er alle tre faser ofte repræsenteret, hvilket gør, at du altid vil føle der kommer hår ud på under et døgn.

Hvad kan behandlingen?

Med Hevi Body sugaring fjerner vi nemt og effektivt hårene på kroppen, og i modsætning til andre voksprodukter rykkes hårene ud med hårets naturlige groretning – og IKKE modsat. Dette gør behandlingen mindre smertefuld, giver færre knækkede hår, er mere hårreducerende på sigt og slut resultatet bliver bedre og flottere. Efter 2-3 behandlinger har vi alle hårene i samme fase og derfor et holdbart resultat i 4-6 uger. Man kan behandle hår helt ned til 2 mm. samt indgroede hår. Behandlingen er velegnet til alle hudtyper og kan endda forbedre eksem og psoriasis, da den fjerner det øverste lag af døde hudceller og helingen af huden nedenunder fremmes. Der er tale om økologisk hudpleje, og derudover er det astma og allergi mærket.

Hvad koster behandlingen?

En behandling hos os koster 370 kr. for underbenene og vil med garanti være den perfekte investering, hvis du ønsker silkebløde ben til sommer.

Kan du anbefale et musthave produkt?

Det helt fantastiske Pure Benefit Luxurious Sugar Scrub. Produktet eksfolierer, fugter og blødgør din hud. Du får derfor den optimale behandling, til at minimere indgroede hår. Scrubben indeholder 100% naturlige råvarer og er certificeret i samarbejde med Svanen, Ecocert og Astma og Allergi Danmark.

>> KLIK HER OG BOOK DIN SUGARING BEHANDLING PÅ EN KLINIK NÆR DIG


 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.