SOS til den tørre hud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Solens stråler, varmen, salt- og klorvand virker ekstrem udtørrende for huden, og derfor har den brug for ekstra fugt. Få 6 gode anbefalinger til gode og fugtgivende cremer.

Forkæl din hud med masser af fugt

De fleste af os husker at forkæle, pleje og passe på vores ansigter. Men når det kommer til kroppen, glemmer mange af os at give den samme opmærksomhed. Her får du GO Beautys bud på fugtgivende, plejende og reparerende cremer til kroppen.

Udvalget spænder vidt i brands og prisklasser, men fælles for dem alle er at alle bidrager til en sundere, mere fugtgivet og spændstig hud. Find den creme, konsistens og ikke mindst duft eller uden duft, der passer bedst til dig.

6 bud på gode fugtgivende cremer

CeraVe Moisturising Lotion. 473 ml. 129 kr.

Lotionen fedter ikke og er spækket med tre essentielle ceramider og hyaluronsyre der fugter, styrker og beskytter huden. Cremen styrker hudens naturlige barriere og holder huden blød og fugtet.

Clinique Deep Comfort Body Butter. 200 ml. 304,95 kr.

Plejer og fugter tør hud, albuer og knæ der trænger til ekstra opmærksomhed. Cremen har en skøn konsistens, absorberes nemt i huden samt giver en blød og plejet følelse hele dagen.

La Mer the Body Creme. 300 ml. 1.949 kr.

En meget righoldig creme der giver huden langvarig og intens fugt. Ideel til selv den tørreste hud, der trænger til både fugt, nærring, smidighed og fasthed.

Clarins Moisture Rich Body Lotion. 400 ml. 299,95 kr.

Indeholder naturlige ekstrakter, trænger hurtigt ind i huden og fugter og nærer i dybden. Huden efterlades silkeblød og smidig.

La Roche Posay Lipikar Balm AP+M. 400 ml. 250 kr.

Beroliger, styr og reducerer kløe på en irriteret hud. Cremen er velegnet til den sensitive og irriterede hud der trænger til at komme i balance og blive beroliget.

Elizabeth Arden White Tea Body Cream. 400 ml. 294,95 kr.

En let og lækker creme, der ikke fedter og absorberes hurtigt i huden. Cremen er effektiv, fugtgivende og giver en silkeblød følelse på huden.

TIP! Få mere ud af din body creme ved at bruge en skrub på huden. Når du får fjernet de døde hudceller, kan de plejende ingredienser nemmere blive transporteret ned i huden.
Share.

About Author

Comments are closed.