Test af Nupo kur: Uge 2 og 3

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det har været en blandet fornøjelse de sidste par uger, for den har både stået på hovedpine og Nupo-rutiner, men også start på træning hos Energii. Det er altså fire år siden, Katrine sidst lå og svedte på en reformerbænk…

Hovedpine, madlavning og masser af træning

Ligeså nem den første uge var, ligeså besværlig har uge 2 og 3 været for mig. Det var som om, at det først her gik op for mig, hvad det var, jeg havde rodet mig ud i. Tænk en gang – jeg skulle undvære rigtig mad i 10 uger. Hvem gør dog det? Jeg besluttede mig dog ganske hurtigt for, at det var vigtigt at tage ja-hat på, for ellers ville dette projekt blive en joke. Så på med den optimistiske hovedbeklædning og så var det bare med at komme i gang med at shake!

Min sukkertrang er så småt ved at forsvinde – til gengæld har hovedpinen overtaget. Men de kloge siger, at det er helt naturligt, når kroppen pludselig ikke får hverken sukker eller fast føde, så det er vel bare noget med at bide det i sig. Og det gør jeg! For jeg skal dælme ikke vise svaghed i de næste mange, mange uger. Uden at det skal blive for billedligt, så er mine toiletbesøg også begyndt at være mere naturlige. Den første uge var det ikke ofte, jeg besøgte toilettet – og når det endelig var, så var det, ligesom mine måltider, ret flydende.

Se videoen hvor Katrine fortæller om sine oplevelser og udfordringer på Nupo kur.

Find dine rutiner

Seks Nupo måltider om dagen – jeg måtte finde en fast rytme… Jeg begyndte at sætte det i system, for så virkede det hele mere overskueligt. Det lykkedes:

  • Kl. 07: Oatmeal
  • Kl. 9:30: Shake
  • Kl. 11:30: Shake
  • Kl. 14:30: Shake
  • Kl. 16:00 Oatmeal eller shake
  • Kl. 19:30 Suppe eller shake

Min sædvanlige og ganske hyggelige og meget sociale frokost på arbejdet har jeg måtte droppe. Jeg kan slet ikke holde ud at se på folk, der spiser mad. Ligesom det er meget svært for mig – hver eneste aften – at stå og lave mad til min 2-årige søn. Den står på boller i karry, frikadeller, sovs, bolognese osv. Og det er jo lige præcis alt det, jeg har lyst til… Men der skal nok bare lige gå en uges tid mere, så har jeg forhåbentlig vænnet min hjerne og mave til, at den må nøjes med noget flydende kost i et godt stykke tid.

FAKTA: 6 OM DAGEN
Uanset om du går benhårdt til værks og kører ren Nupo, eller om du tillader dig at spise fx aftensmad med familien, så hold de 6 om dagen. 6 breve Nupo sikrer en optimal næringsprofil. Hverken for meget eller for lidt af vitaminer, mineraler, proteiner og fibre. Når din krop for dækket det basale næringsbehov, som 6 breve Nupo om dagen sikrer, så er der fri bane til at kroppen kan skille sig af med både lagret affaldsstoffer og lagret fedt. Får kroppen ikke dækket det basale behov tror den at der er hungersnød og vil kæmpe for at holde på formerne. Derfor; 6 om dagen for at sikre optimale forhold for din krop og din målsætning.
>> Læs mere om Nupos produkter <<

Energi hos Energii

En af årsagerne til, jeg valgte at gå på denne Nupo kur, var fordi, jeg ville tabe mig, så min krop blev mindre tung – og jeg kan få træning tilbage i mit liv. Inden jeg blev gravid, var jeg fast kunde hos Energii, hvor jeg trænede reformertræning. Jeg kender derfor træningsformen ud og ind, og jeg ved, at den er super effektiv – og at man kan se og mærke resultater meget, meget hurtigt. Derfor var jeg slet ikke i tvivl om, at det naturligvis skulle være her, jeg skulle lægge mine timer.

Se videoen hvor Katrine fortæller om motivationen til træning og hvad det gør for krop og sind.

Disse to sidste uger har været meget intense, fordi jeg er startet med at træne hos Energii – samtidig med, at min krop forsøger at vænne sig til den nye pulverkur. Dét har ikke været nemt, for jeg har både haft hovedpine og kvalme, og under nogle af de første træningstimer har jeg måtte sætte mig ned i et par minutter for både at få pusten, men også for ikke at blive svimmel. Min viljestyrke er dog vildere, end jeg nogensinde havde regnet med, og efter de første syv timer (fordelt på to uger), kan jeg allerede mærke, at min krop har det bedre. Min ryg gør mindre ondt, mine arme er mere markeret og mit humør er højere.
Det er, hvad træning gør ved dig. Det havde jeg sgu bare helt glemt. Jeg klapper mig selv på skulderen – og så ser jeg frem til lige om lidt, hvor den første måned er gået. Stay tuned ☺

Samlet vægttab på tre uger: 6 kilo

>> GO Beautys tester Nupo i 3 måneder. Følg med her på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet, hvor vi følger Katrines vægttab. <<

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.