3 tips til at blive festklar

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De fleste mennesker kender til følelsen af, at skulle til en fest og pludselig være i tvivl om, hvad man skal have på, og hvordan makeup og håret skal være? Når man skal til fest, ligger det som regel i kortene, at der skal gøres lidt ekstra ud af sig selv. I denne artikel får du 3 tips til, hvordan du bliver festklar.

En lille taske er et musthave

Ingen gider at bære rundt på en stor taske, når man skal feste. Der skal kun være plads til mobil, pung og en lipgloss. Til det formål er en pochette det mest oplagte valg. Det er nemlig en blanding af en stor pung og lille taske. Samtidig er det også en stor trend at investere i vintage tasker. Ved at købe en vintage taske, får du først og fremmest en dyr taske til billigere penge, samtidig med, at du skåner miljøet. En af de tasker der matcher næsten alles stil, hvad end den er afslappet, fin eller street, er louis vuitton pochette accessoires. Deres klassiske monogram passer til det meste tøj, og er derfor en oplagt taske.

Hop med på en hårtrend

Hvis du ligesom mange andre har for travlt i din hverdag til at gøre noget særligt ud af dit hår, er det oplagt at gøre lidt ekstra ud af dit hår til en fest. Du kan for eksempel prøve en af de måske største trends lige nu, som er et sleek look. Det “slikkede look” kan enten kombineres med en hestehale, knold eller løst hår. Det handler om at få håret til at smyge sig langs hovedbunden, så der ikke er små fimrehår eller babyhår at syne. En anden stor hårtrend er stort og voluminøst hår. Der findes et væld af tørshampoo og saltvandsspray, som skaber struktur, og løfter håret inde ved hårrødderne.

Fuldend dit look med makeup

Makeup kan være prikken over i’et, når man skal til fest. Selvom du måske til hverdag godt kan lide det naturlige og afdæmpede makeup look, så kan du eksperimentere med makeuppen til festlige anledninger. Det kan være svært, hvordan man skal gøre makeuppen festlig, uden at ligne en klovn. En af de makeup trends der aldrig går af mode, er glimmer. Du kan for eksempel dække dit øjenlåg med en neutral jordfarve, og toppe det af med en glitter eyeliner. Det er også blevet populært med en farverig eyeliner. Hvis du for eksempel er trukket i det sorte festtøj, kan du prøve dig ad med en blå eyeliner.

Share.

Comments are closed.