Appelsinhud, nej tak!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vidste du at appelsinhud, der også kaldet cellulite, rammer helt op til 80-90% af alle kvinder? Det er nu du skal sætte ind!

Farvel til appelsinhuden

Foråret har meldt sin ankomst, solens stråler kigger frem og de lyse dage bliver længere. Det er derfor blevet tid til at klargøre huden til shorts, sommerkjole og bikini når den tid kommer. Vidste du at 80-90% af alle kvinder på et tidspunkt i løbet af deres liv, døjer med appelsinhud i større eller mindre grad?
Det er derfor vigtigt at pointere, at du langt fra er den eneste, der døjer med den bulede ujævne hud. Appelsinhud kaldes også cellulite og kan ramme alle uanset vægt og alder. Nogle er genetisk betinget for at få appelsinhud, og for andre vil det være livsstilsbetinget og et spørgsmål om hvorvidt, man er med på at ændre sin livsstil for at få bugt på den bulede hud.

Derfor får man appelsinhud

Appelsinhud ses som en bulet og ujævn hud. Nogle kan se det hele tiden på større dele af kroppen som lår, numse, mave og arme mens andre kan se det hvis de f.eks. kører hånden ned af låret.

Appelsinhud er faktisk ophobninger af fedt i bindevævet, som kommer til synes i form af buler og fordybninger i huden. Bindevævet bliver stivere med årene, og derfor oplever mange kvinder at de får mere appelsinhud jo ældre de bliver, også selvom de holder sig slanke. Flere undersøgelser viser at appelsinhud er genetisk betinget, derfor gør du klogt i at kigge på din mor. Har din mor problemer med bulet ujævn hud, kan det godt betale sig at sætte ind så tidligt som muligt og leve en sund livsstil, for at minimere synligheden af appelsinhud.

Kan man komme appelsinhud til livs?

Man kommer ikke sovende til noget som helst her i livet, og bekæmpelse af appelsinhud er ingen undtagelse. Det er et absolut must at du lever en forholdsvist sund livsstil, hvis du vil undgå appelsinhud. Ved at spise sundt og dyrke motion, øger du blodcirkulationen og holder fedtprocenten nede, hvilket minimerer synligheden af appelsinhud. Undgå at spise for meget fed mad, kulhydrater og sukker, der kan give fedtophobninger og bulet hud. Drik masser af vand, spis de anbefalede 600 g. frugt og grønt om dagen og dyrk regelmæssig motion eller lange gåture i den friske luft kan også anbefales.

Tørbørstning og bindevævsmassage er to vigtige redskaber når det kommer til bekæmpelse af cellulite. Man kan købe tørbørster til hjemmebrug og kan supplere med en mere dybdegående professionel bindevævsmassage på en klinik, behandlingen hedder LPG Endermologie®. Den nyeste teknologi indenfor LPG hedder LPG Endomologi® Alliance Medical. Læs mere om behandlingen her >>

Book en tid hos en kosmetolog i dit nærområde og hør mere om den effektive behandling.
>> På GO Beautys bookingportal “Book dig skøn” kan du finde en professionel klinik, som tilbyder den ønskede behandling i netop dit postnummer <<

Det er aldrig for sent at ændre sin livsstil og komme appelsinhuden til livs!

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.