Bikiniklar på 10 minutter om dagen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Slip af med appelsinhuden og hop med på en gratis Beauté Bootcamp, der vil give dig den glatte hud tilbage og gøre dig klar til sommerens strandture.

Deltag i Beauté Bootcamp og bekæmp appelsinhud

Døjer du med appelsinhud?

Det gør du sikkert, for 90 pct. af alle kvinder har i større eller mindre grad appelsinhud. De fleste af os tænker først over den bulede hud, når sommerbarometeret peger på strandture og bare sommerben. Men hvis du allerede nu afsætter 10 minutter om dagen, så kan du få en mere ensartet hudoverflade INDEN sommer. Hop med på Beauté Bootcamp som i øvrigt er gratis, og reducer din appelsinbulede hud.

Selvkærlighed

Giv dig selv lidt extra selvforkælelse, kærlighed, og tid til lidt mig-tid. Udover et kanon godt fællesskab med en masse andre skønne kvinder, de dygtigste og mest hjælpsomme konsulenter og gode resultater, vil der være gode tilbud til dig og din hud, når det danske brand for fjerde år i træk afholder deres Beauté Bootcamp, hvor man i fællesskab med andre kvinder bekæmper appelsinhud.

Bliv klar til sommer

Grupperne starter med at rulle den 25. april og den 2. maj, og du kan finde grupperne lige her. I grupperne får man tildelt en dygtig Beauté Pacifique konsulent, som er klar til at rådgive, vejlede og dele de bedste tips og tricks med dig og de andre i gruppen. Grupperne vil være lukket for mænd og andre brugere, på denne måde er du sikret at kunne dele dine gode ideer, resultater osv., med alle de andre appelsinkæmpere i gruppen.

Brug en klat anti-cellulite gel på størrelse med en fem-krone, på hver overlår.

Reducer appelsinhud med 22%

Alt du behøver til Beauté Bootcamp er deres Anti-cellulite gel og Cellulite Roller.
Den effektive anti-cellulite Gel er testet i et klinisk forsøg med 80 testpersoner hvor ujævnheden af appelsinhuden blev reduceret med 22% – målt med ultralydscanning, og låromkredsen blev i gennemsnitlig formindsket med 7mm. Gelen består bl.a. af menthol, som afhjælper kløe i huden, udvider blodkarrene og fremkalder en fornemmelse af kølighed efterfulgt af en smertestillende effekt. Den tilsatte koffein aktiverer huden til at forbruge mere energi og derved forbrænde fedt.

Kombinér Anti-Cellulite Gel med knibende fingermassage eller Cellulite Roller og få optimeret effekt mod appelsinhud. Rolleren øger blodcirkulationen og har en positiv effekt på cellulite.

Før og efter billeder på ultralydsscanning af en testpersons lår. På venstre billede kan man se nogle mørke sprækker, dette er fordybningerne i huden som skaber appelsin-looket. På højre billede kan man se aktivitet i huden, hvor de gule og røde områder viser at huden er forstærket.

Sådan slipper du af med appelsinhud

1. RUL

Inden du påfører Anti-Cellulite Gel, anbefaler vi, at du ruller med Cellulite Rolleren eller bruger let knibende fingermassage de steder på kroppen, hvor du har appelsinhud. Cellulite Roller eller fingermassage øger blodcirkulationen og har dermed en positiv effekt på appelsinhud – særligt hvis du gør det to gange dagligt

2. SMØR’

Påfør Anti-Cellulite Gel på stederne med appelsinhud. For at få det bedste resultat anbefaler vi, at du bruger Anti-Cellulite Gel to gange dagligt. De mange aktive ingredienser i gelen, hjælper hudens dybere dele med at udskille overskydende affaldsstoffer og forhindrer ophobninger af fedt under huden. Ved samtidigt at stimulere kroppens lymfesystem, som er med til at dræne væskeophobningerne i huden, kan man reducere appelsinhuden.

Brug en klat anti-cellulite gel på størrelse med en fem-krone, på hver overlår.

Share.

About Author

Comments are closed.