Amor Beauty Shop

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
a-mor-beauty-shop-1
Find klinikken her
Bredgade 55D, kld.
7400 Herning
Lidt om klinikken

Hos Klinik A’mor Beauty Shop er de specialister i ansigtsbehandlinger, hud- og fodpleje, voks, negle samt velvære. Med mange års erfaring i skønheds og wellness branchen kombineret med høj faglig dygtighed, professionelle produkter i høj kvalitet er der tale om en meget resultatorienteret klinik. Klinikken ligger placeret på Bredgade i Herning og drives og ejes af Zeno G. Mortensen.

Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger herunder ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger, rygbehandlinger, manicure, pedicure, makeup, vipper og bryn samt massage. Alle ansigtsbehandlinger udføres med produkter fra hudplejemærket Dermalogica og makeup med mærket Jane Iredale.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Karina Lehmann Skønhedspleje
0.00
Banegårdspladsen 4, 1. sal
7400 Herning
Karina Lehmann Skønhedspleje er en skønhedsklinik i Herning. Man finder klinikken på Gl. Landevej med frisør og blomsterbutik som naboer.
·

·
Stines Hudpleje & Velvære
0.00
Grønnegade 18
7400 Herning
Stines Hudpleje er en skønheds- og velværeklinik, som ligger på Grønnegade i Herning. Klinikken er en resultatorienteret klinik og tager udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker.
·

·
Clinique H
0.00
Nørregade 10, st.
7400 Herning
Clinique H tilbyder det ypperste indenfor professionel hudpleje til mænd og kvinder i alle aldre. Alle klinikkens behandlere er erfarne og højtuddannede kosmetologer, som sætter en ære i at skabe resultater.
·

·
Cityfys Wellness Herning
0.00
Kousgaards Plads 3
7400 Herning
Cityfys Wellness ligger i DGI Huset Herning og tilbyder et bredt udvalg af lækre og effektive behandlinger til forkælelse af krop og sind.
·

·
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
7:00 - 14:30
Onsdag
11:00 - 19:00
Torsdag
11:00 - 19:00
Fredag
8:00 - 14:30
Lørdag
8:00 - 12:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author