Viborg Helsepraktik

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
viborg-helsepraktik-1
viborg-helsepraktik-2
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Viborg Helsepraktik er en kombineret skole og klinik. Skolen tilbyder uddannelser på et højt fagligt niveau. Klinikken tilbyder mange forskellige former for behandlinger, som udføres af veludannet personale.

Klinikken er beliggende på Toldboden i Viborg og tilbyder behandlinger indenfor skønhed og velvære til ham og hende. Hvad enten formålet er behandling af en lidelse, forebyggende behandling eller ren selvforkælelse, kan man finde den behandling, der passer til lige netop det behov.

Hos Viborg Helsepraktik behandler kosmetologerne i produkter fra Medex Bio Science Cosmetics. Produkterne er af høj kvalitet, tilegnet alle hudtyper og hudproblemer og kan anvendes af alle uanset alder. Produkterne kan også købes i klinikken.

Klinikken tilbyder; ansigtsbehandlinger, makeup, hårfjerning med voks, bryn og vipper, kropsbehandlinger, manicure og pedicure, akupunktur, zoneterapi og massage.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Clinique Esthetique
0.00
Jernbanegade 10
8800 Viborg
Clinique Esthetique er en klinik, der tilbyder alt indenfor hudpleje og negle. Klinikken ligger på Jernbanegade i Viborg og ejes og drives af Tenna.
·

·
Unique Krop & Hudpleje
0.00
Vestergade 3, 1, sal
8800 Viborg
Klinik Unique Krop & Hudpleje er beliggende i rolige omgivelser på Vestergade i Viborg og ejes af Eva Bech. Eva er lægeeksamineret kosmetolog, hudterapeut og fodplejer og har haft klinikken siden 1999.
·

·
Viborg Hudpleje
0.00
St. Sct. Hans Gade 9B st.
8800 Viborg
Klinik Viborg Hudpleje ejes og drives af lægeeksamineret kosmetolog og hudterapeut Karin Klinge. Du træder ind i en hyggelig klinik på 108 kvm placeret i hjertet af Viborg.
·

·
Åbningstider
Mandag
7:00 - 18:00
Tirsdag
7:00 - 15:30
Onsdag
7:00 - 19:00
Torsdag
7:00 - 19:00
Fredag
7:00 - 14:30
Lørdag
8:00 - 12:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author