Glædelig 19. december: Vind lækker hudpleje fra Yves Rocher

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nu har du muligheden for at vinde tre fantastiske produkter fra hudplejeserien Elixir Jeunesse fra Yves Rocher til en værdi af 1.097 kr.

Produkter, der holder hvad de lover

Julekalender konkurrencen indeholder:

Elixir Jeunesse Restructuring Day Care Dry Skin, 50 ml.
Elixir Jeunesse Restructuring Night Care, 50 ml.
Elixir Jeunesse Reviver Roll-on Eye, 15 ml.

Alle produkterne i serien består af over 90% ingredienser af naturlig oprindelse, der alle, tager størst hensyn til kvindens hud. Produkterne kommer i forskellige konsistenser og er uden farvestoffer og parabener. Serien er udviklet for at modvirke hudens ældning ved at reparere og beskytte, mod den forurening som vi dagligt udsættes for. Selve emballagen er fremstillet af genanvendeligt glas og flasker med 25% mindre plast end tidligere.

Kort om Yves Rocher

Yves Rocher har eksisteret siden 1959 og blev skabt af en mand med en vision. Den visionære Yves Rocher så sammenhængen mellem planter og kvinders skønhed, og det blev starten på banebrydende skønhedspleje.
Yves Rocher er Frankrigs største varemærke indenfor skønhed og kosmetik. Lige siden 1959 har de gået deres egne veje og har opbygget et brand, der skiller sig ud fra traditionelle kosmetik- og skønhedsmærker.
Yves Rocher har sit helt eget planterige i den lille by La Gacilly i Bretagne med en mark på 55 hektar, hvor de med økologiske metoder, dyrker alle ingredienserne til deres produkter. Hos Yves Rocher kontrollerer de selv alle trin indenfor virksomheden, alt indenfor videnskaben og forskningen bag produkterne, dyrkning, udvikling, produktformler samt distributionen over hele verden.

Her kan du købe og læse meget mere om produkterne:

LÆS MERE >>

Fakta om dagens kalenderlåge:

Samlet præmiesum: 1.097 kr.
Antal vindere: 3
Når du deltage i lodtrækningen af dagens julekalender, er det kun i dag d. 19. december, du deltager. Ønsker du at deltage andre dage, skal du tilmelde dig igen.
 
1 Step 1

​Tilmeld dig julekonkurrencen

Udfyld felterne og du deltager i lodtrækningen om dagens kalenderlåge-præmie.​

GO Beauty ønsker dig en rigtig glædelig jul.


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
KONKURRENCEBETINGELSER:
Når du deltager i konkurrencer på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Jeg accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet.
Det er kun muligt at deltage en per husstand/en vinder per husstand.
Share.

Comments are closed.