Glædelig 5. december: Vind et manicure kit fra Le Mini Macaron

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sidst opdateret den 6. december 2018

Nu har du muligheden for at lave manicure i høj kvalitet med dit helt eget Gelmanicure kit fra Le Mini Macaron.

Professionel behandling derhjemme

Manicure sættet gør det sjovt, sikkert og nemt at lave en smuk og skinnende gel manicure, der holder i helt op til 10 dage. Den fine LED-lampe med form som en Macaron sørger for, at lakken er helt tør på kun 30 sekunder. Flip den magnetiske top på lampen, og så klare den også neglene på tæerne. Le Mini Macarons gel polish fjernes nemt med de medfølgende remover pads.

Julekalender konkurrencen indeholder:

4x Gel Manicure kits i en af følgende farver; Cassis, Rose Gold, Pinot Noir og Rose Creme (værdi af 349,95 kr.)

Den praktiske størrelse på Gelmanicure kittet, gør det muligt at få smukke velplejede negle derhjemme, på kontoret, på rejsen eller lige hvor det passer dig. Der medfølger et lille USB-kabel som man nemt kan koble til sin computer eller power bank.

Kort om Le Mini Macaron

Le Mini Macaron er skabt med en passion for, at alle piger og kvinder skal have mulighed for at nyde en perfekt gel manicure, som kan laves nemt og hurtigt derhjemme eller på farten.

Der har i flere år været fokus på debatten om sikkerheden og allergirisikoen forbundet ved at gel manicure til hjemmebrug. Le Mini Macaron har i samarbejde med franske Camelia Beauty og et anerkendt fransk kosmetik laboratorium, udviklet dette produkt for at gøre op med disse problemstillinger. Dette har resulteret i at produkterne er sikre og at risikoen for allergi er betragteligt nedsat.

Her kan du læse meget mere om produkterne:

LÆS MERE >>

Fakta om dagens kalenderlåge:

Samlet præmiesum: 349,95 kr.
Antal vindere: 4 vinder.
Når du deltage i lodtrækningen af dagens julekalender, er det kun i dag d. 5. december, du deltager. Ønsker du at deltage andre dage, skal du tilmelde dig igen.
  
[]
1 Step 1

​Tilmeld dig julekonkurrencen

Udfyld felterne og du deltager i lodtrækningen om dagens kalenderlåge-præmie.​

GO Beauty ønsker dig en rigtig glædelig jul.


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
KONKURRENCEBETINGELSER:
Når du deltager i konkurrencer på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Jeg accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet. 
Share.

Comments are closed.