Kollagenbooster – et vegansk alternativ til kollagenpulver

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Essentials er et naturligt kollagenboost der øger hudens fasthed, giver glød og bidrager til et mere glansfyldt hår og stærke negle.

Sådan forbedrer du kroppens naturlige evne til selv at producere kollagen

Vegansk kollagenbooster på kapsel

Der skal ikke herske nogen tvivl om at kollagen tilskud, er en af de aller mest hypede ingredienser i øjeblikket. Inner beauty er en forudsætning for den ydre skønhed, og her er kollagen uundværligt, hvis du gerne vil have en smuk og spændstig hud.

I mange år har der ikke været et vegansk alternativ til dem, som ikke vil gå på kompromis med miljø og kostvaner. Det alternativ findes nu i form af Kollagen Essentials fra Nutrinic der fokuserer på, at forbedre kroppens naturlige evne til at producere kollagen indefra.

Hvad indeholder Kollagen Essentials?

Essentials er en helt naturlig kollagenbooster, der hjælper og forbedrer kroppens naturlige evne til at producere kollagen. Essentials er 100% vegansk, GMO- og allergenfri og så er det en 5-i-1 kapsel med en klinisk dokumenteret virkning.
Hovedingrediensen i kapslerne er det unikke Centevita® planteekstrakt (Centella asiatica), der stimulerer udviklingen af fibroblasterne og som er de kollagendannende celler i huden. Sammen med selen, biotin, D- og C-vitamin bidrager kosttilskuddet til at beskytte kroppens celler mod oxidativt stress og støtter kroppens naturlige evne til at vedligeholde hudens fasthed, glansfyldt hår og flotte negle.

Kollagen Essentials indeholder til afvigelse fra andre kollagentilskud, ingen ingredienser fra dyr og er derfor et godt alternativ til veganere, vegetarer og andre, der ønsker at gå en mere plantebaseret vej.

Fakta:

Centevita® (centella asiatica) stimulerer udviklingen af fibroblasterne, der er de kollagenproducerende celler i underhuden.
C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse, der har betydning for normal hud, knogler og brusk.
Biotin bidrager til at vedligeholde normal hud og hår.
Selen bidrager til at vedligeholde normal hår og negle.
D-vitamin bidrager til at vedligeholde normale muskler, knogler og tænder.
C-vitamin og selen bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.
D-vitamin, C-vitamin og selen bidrager til immunsystemets normale funktion.

Kollagen Essentials er det perfekte supplement til Nutrinics prisvindende kollagenpulver. Læs mere >>

Det vigtige D-vitamin

Ifølge fødevarestyrelsen udviser hver 5. dansker, der ikke tager et tilskud, mangel på D-vitamin i løbet af året. De høje tal bidrager til et øget fokus på det vigtige D-vitamin. Mange skønhedsprodukter indeholder i dag D-vitamin, men for at vitaminet skal lagres i kroppen, skal det optages indefra. D-vitaminet i Kollagen Essentials kommer fra verdens eneste Vegan Society-certificeret produktion af vitamin D3. Vitashine® er en plantebaseret kilde, som udvindes fra en slags alge.

Kollagen Essentials og kollagenpulver – hvad er forskellen?

En af de store forskelle på Essentials og andre kollagentilskud på markedet er, at der er tale om en vegansk udgave. Mange kollagentilskud indeholder ingredienser, der kommer fra kvæg eller fisk og begrænser derfor brugen for vegetare og veganere. Dernæst kommer Essentials i kapselform, som gør dem meget nemme at indtage. Mange kollagentilskud kommer i dag i pulverform, der gør at de skal opløses i enten vand, kaffe, smoothie eller lignende. Essentials er et kollagenboostende tilskud, som helt naturligt hjælper kroppen til at producere kollagen.

Hvornår kan man se resultat?

Kliniske studier med hovedingrediensen Centevita® har vist, at hudelasticiteten i gennemsnit blev øget med 98% efter kun 12 ugers brug, med indtagelse af 1 kapsel dagligt sammen med et stort glas vand.

Kollagen Essentials, 1 glas = 30 kapsler (30 dage). 249 kr.

Vegansk kollagenboostende basistilskud, der bidrager til en smukkere hud, mere glansfyldt hår og stærke negle.
Essentials indeholder også dit daglige indtag af D-vitamin, C-vitamin, biotin og selen. Kombinationen af næringsstoffer gør Essentiels til et effektivt allround-tilskud til dig der vil passe ekstra godt på din hud, hår, negle, knogler og brusk.

OM NUTRINIC:

På kun få år er den danske virksomhed Nutrinic, blevet en af de førende producenter at kollagenpulver og kollagenboostende kosttilskud i Danmark. Missionen med at udvikle kosttilskud er at få brugeren til at skinne udenpå og føle sig godt tilpas indeni. Derfor udvikler de kun produkter som de mener er bedre end de alternativer, der findes. Alle produkterne er klinisk dokumenteret, miljøcertificeret og har fokus på både bæredygtighed og dyrevelfærd.

VIDSTE DU? I 2021 vandt Kollagen+ prisen for “Årets Inner-Beauty”-produkt ved Danish Beauty Awards.

Læs mere om Nutirinic og deres produkter >>

Share.

Comments are closed.