Skab looket fra forsiden med Christiane Schaumburg-Müller

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Christiane Schamburg-Müller er fra naturens side utrolig smuk, og hun behøver ikke særlig meget makeup før, hun ligner en million. Derfor passede dette naturlige sommerlook perfekt til hende, og det er heldigvis ganske simpelt at kopiere.

Naturlige summer-vibes

Christiane Schaumburg-Müllers fine look er kreeret af hår- og makeupartist Louise Liisberg. Louise har til looket brugt makeupprodukter fra bareMinerals og hårprodukter fra Four Reasons og Cloud Nine.


OM LOOKET

Det er sommer, og det skal naturligvis afspejle sig i Christianes look. Christiane har en naturlig glow, som i fremhæver, så tankerne flyder hen på en lækker solskinsdag. Det er nemt at steppe det en anelse op, hvis du skal til fest, ved at lægge lidt fin coral på læberne.

1. bareMinerals SkinLongevity Vital Power Infusion et serum, der genopretter hudens vitalitet med en fantastisk glød. 589 kr.  2. bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream Natural med SPF 30 giver fugt og virker som en farvet dagcreme, der giver en flot naturlig glød. 365 kr.  3. bareMinerals Barepro Glow Highlighter er et multi produkt, der kan bruges som highlighter og kanblandes med en foundation, primer eller farvet dagcreme for at give mere glød og udstråling. 299,95 kr.

Huden

Jeg starter altid med at fugte huden godt, og denne gang brugte jeg bareMinerals Skinlongevity Serum, som gør, at huden bliver blød, glat og elastisk med en naturlig glød. Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream Natural er en farvet dagcreme med en fantastisk lækker konsistens. Ryst den før brug! Den giver en masse fugt, og en sund og lækker kulør, og ud over at få huden til at stråle, indeholder den desuden faktor 30, så den giver en god solbeskyttelse. Jeg duppede lidt BarePRO Glow Highlighter 14 ved kindbenene.

bareMinerals Bounce & Blur Eyeshadow Palette ‘Dusk’. 395 kr. Påfør øjenskyggerne med fingerspidserne eller med en pensel hvis du foretrækker det. Tilføj flere lag for øget intensitet og dimension: et lag for et strejf af farve, to lag for en rigere farve, tre lag for en dyb intens farve.

Øjne

Christiane har nogle flotte blå øjne, som naturligvis skal fremhæves. Jeg elsker at bruge brune og varmer farver til hende – til dette look brugte jeg en varm, guld nuance fra bareMinerals. Jeg startede med Prime Time Eyelid Primer, hvorefter jeg påførte Bounce & Blur Eyeshadow Palette ’Dusk’. Jeg brugte den lyse og den i guld. Ved vippekanten lagde jeg en fin, brun liner, så vipperne syner tættere. Christiane havde single lash på, så jeg børstede vipperne efter jeg havde lagt øjenskygge, og de nederste vipper fik lidt mascara, Lashtopia Mega Volume Mineral-Based Mascara.

1. bareMinerals Lashtopia Mega Volume Mineral-Based er en mineralbaseret mascara, giver volumen samtidigt med, at den løfter og adskiller vipperne. 295 kr.  2. bareMinerals Brow Master Sculpting Pencil ‘Cocoa’ giver de perfekte definerede bryn og har en fantastisk holdbarhed. 225 kr.

Bryn

Jeg startede med at rette Christianes bryn. Jeg brugte Brow Master Sculpting Pencil i farven ’Cocoa’. Den dobbeltsidede blyant har en oval spids i den ene ende og en praktisk børste i den anden ende, så den er rigtig god at bruge, når du skal udfylde og forme dine bryn. Jeg tager altid lidt hårlak på børsten, når jeg friserer brynene på plads.

Læber

Jeg bruger altid læbepomade, inden jeg giver læberne gloss eller læbestift, da det er vigtigt, læberne er godt fugtet. På Christiane brugte jeg Mineralist læbestift i farven ’Grace’ og en lille smule gloss til at gøre læberne friske og sommerlige i sit udtryk.
  

1. bareMinerals Bounce & Blur Blush ’Coral Cloud’ med den unikke formel en hybrid mellem creme og pudder der er nem at påføre. 275 kr.  2. bareMinerals Endless Glow Highlighter. Fås i flere nuancer. 345 kr.  3. bareMinerals Mineralist Hydra Smoothing Lipstick ’Grace’. De nye læbestifter er veganske og indeholder mineraler, vitaminer og omegas, der giver masser fugt til læberne. Fås i 25 skønne farver. 249 kr.

Kinder

Bounce & Blur Blush i farven ’Coral Cloud’ er utroligt nem at arbejde med, og du behøver ikke engang en pensel, da den meget nemt kan påføres med fingrene. Jeg brugte den på ”æblekinderne”. På kindben og over læben lagde jeg lidt Endless Glow Highlighter.

Sommertip:
Highlighteren er super skøn her til sommer, da den kan bruges på kindben og også i din bodylotion og giver den lækreste, organiske hud.
 

OM HÅRET

Christiane har det skønneste, lyse sommerhår, og hun elsker at have fylde i det, som også klæder hendes ansigt virkelig godt. Til looket er der brugt Four Reasons hårprodukter, der er nordisk og udviklet for alle hårtyper. Fra tykt til tyndt, til hverdag og fest. Mange af produkterne er 100% veganske, og emballagen er desuden valgt ud fra et etisk perspektiv og består stort set af 100% genanvendelige materialer.
 

Cloud Nine C9 Touch Iron er et effektivt glattejern, der varmes op til 195 grader på et øjeblik. Den er med ultra glatte og keramiske plader, som får den til at glide ubesværet igennem håret, og er skabt med indstøbte mineraler, der giver et glansfuldt resultat. Pladerne er roterbare, og er perfekt til at lave krøller med. 1.399 kr.

Forsidelooket

Jeg startede med at frisere håret igennem og brugte Four Reasons Volume Texture Mist og Heat Shield, så håret var beskyttet og klar til at jeg skulle bruge et stylingjern. Efter jeg havde lavet bevægelse i håret, brugte jeg Four Reasons Body Boost for at give håret struktur. Husk i øvrigt at ryste produktet før brug og spray ca. 20 cm fra hovedbunden. Herefter friserede jeg håret igennem med Wet hårbørste – den har bedre tænder og gør ikke håret elektrisk. Til slut fik håret en tur med Working Spray, der er super god, hvis man ikke er til hårspray, som gør håret stift. Dette produkt gør det muligt stadig at arbejde med håret.
 

1. Four Reasons Nature Volume Texture Mist er en plantebaseret tekstur spray, der giver volumen, og giver håret stabilitet samtidig med at den fjerner frizz. Den er beriget med ekstrakter fra sølvlind, der giver volumen og tilfører håret fugt. 150 ml. 189 kr.  2. Four Reasons Professional Heat Shield er en effektiv varmebeskyttende spray, der fugter og nærer håret, og gør det lettere at style. Håret får et langvarigt og fleksibelt hold. 200 ml. 159 kr. 3. Four Reasons Professional Body Boost en volumen spray, der giver naturlig fylde og virker lidt som en dry shampoo ved at fjerne eventuel fedtlag fra hårrødderne. 250 ml. 159 kr.

 
Look 2

Her startede jeg med at bruge Four Reasons Root Booster i hele hovedbunden, som gjorde håret helt vådt. Så føntørrede jeg, det til jeg syntes, det havde den helt rigtige wetlook struktur. Det er super vigtigt med sådan et look, at det ikke kommer til at ligne noget, der har været en tur i svømmehallen – eller hår, som ikke har vasket hår i flere uger. Så det kræver altså lidt tålmodighed. Mens jeg føntørrede håret, krammede jeg det lidt med mine hænder, så jeg skabte volumen og struktur, så håret løftede sig lidt fra hovedbunden. Til sidst lakkede jeg det til i siderne og krammede Moisture Oil i spidserne.

1. Four Reasons Professional Root Booster giver et naturligt løft til rødderne der giver mere volumen til håret. 200 ml. 159 kr.  2. Four Reasons Professional Working Spray giver et kontrolleret og fleksibelt hold, der nemt kan børstes ud. 300 ml. 159 kr.  3. Four Reasons Moisture Oil giver fugt til håret og efterlader det blødt og let uden at tynge håret. 50 ml. 189 kr.

 
ET GODT TIP:

Børsterne fra WETBRUSH er velegnet til alle hårtyper og kan bruges i både vådt og tørt hår samt er ideel til hairextensions. Børsternes bløde ender masserer forsigtigt hovedbunden for at stimulere blodcirkulationen.

WetBrush Pro Detangler Black med det perfekte ergonomiske håndtag glider let igennem håret, massere hovedbunden og udglatter håret. 149 kr.

 


Christiane Schaumburg-Müllers fine look er kreeret af Louise Liisberg, der er uddannet frisør og makeupartist. Louise har til looket brugt makeupprodukter fra bareMinerals og hårprodukter fra Four Reasons og Cloud Nine. Louise har arbejdet i faget i 14 år og synes stadig, det er verdens bedste arbejde.
Louise har arbejdet på alt fra smukke og dejlige kvinder, der skulle gøres klar til den røde løber til fashionweek og store danske tv programmer. De fleste weekender har Louise fornøjelsen af at arbejde på de fineste brude, der skal gøres endnu smukkere til deres store dag.

 
 
Læs hele interviewet med Christiane Schaumburg-Müller og få flere tips og tricks til looket i det nye nummer af GO Beauty. Køb det lige her eller i udvalgte COOP butikker, 7-Eleven, MENY, supermarkeder og kiosker i hele landet.

 
Tilrettelæggelse:
GO Beauty

Foto: Jonas Jensen
Hår- og makeupartist: Louise Liisberg
Makeup: bareMinerals
Hår: Four Reasons, Cloud Nine og Wet Brush
Stylist: 
Anja Camilla Alajdi

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.