Skab looket fra forsiden med Jeanette Ottesen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Jeanette Ottesen har for nylig pensioneret sig selv som professionel svømmer og skal nu til at genfinde sig selv. Vi er vant til at se hende letpåklædt i sportens verden, men på dagens fotoshoot viser vi hendes smukke, feminine og glamourøse side frem.

Glød og glam i fokus

Jeanette Ottesens look step-by- step
Om looket siger hår- og makeupartist Louise Liisberg:

”Jeanette skulle være glow-ish i hendes look, og vi ønskede en naturlig udgave af hende med et twist af JLO’s ”glow look” samt bølger og bevægelse i håret.”

Huden
”En smuk hud med en god naturlig base er det, vi går efter. Jeanette har en pæn hud fra naturen, og det vil vi understøtte med masser af fugt og glød, så hun får en helt jævn hudtone og udstråler glød og sundhed. Derfor starter jeg med at påføre Skinlongevita Long Life Herb Serum for at mætte huden med masser af fugt.

Derefter byggede jeg huden op med bareMinerals nye Original Liquid Mineral Foundation SPF20, der er med til at gøre huden mere ensartet og med en sund udstråling. Jeg elsker smuk frisk hud! Den flydende foundation lægger sig helt naturligt på huden, når man påfører den.”

bareMinerals Original Liquid Foundation. NYHED! 30 ml. 325 kr.
En flydende mineral foundation med SPF 20. Giver en medium dækning og er helt perfekt til at bygge op til enhver lejlighed. Oplev hvordan du får et naturligt look med en airbrushed finish.

 
Øjne og bryn

”På øjnene lagde jeg en primer base for at sikre, at øjenskyggen holder sig pæn hele dagen. bareMinerals har lanceret nye øjenskyggepaletter i de fineste indpakninger.

Jeg lagde en let skygge i gyldne farver fra Mineralist Ultranatural Eyeshadow Palette, og i globen brugte jeg en brun øjenskygge for at skabe dybde og åbne øjnene lidt mere. Under øjet i vippekanten lagde jeg en lys shine skygge fra de nye bareMinerals Mineralist paletter, så øjnene fik lidt sparkle.

bareMinerals Mineralist Eyeshadow Palette ’Sunlit’. NYHED! 365 kr.
Paletterne er veganske og indeholder 6 smukke nuancer som du kan blende sammen eller bruge hver for sig. Fås i 6 varianter.

 

Fuldend looket med bareMinerals Strenght & Lenght Serum-Infused Mascara, som giver lange og fyldige vipper.

bareMinerals Strength & Length Serum-Infused Mascara. 295 kr.
En vegansk mascara med plantebaseret serum, som giver længere og fyldigere vipper samt giver vipperne en stærkere og længere levetid.

 

På brynene brugte jeg bareMinerals Strength & Length serum infused Brow gel clear for at tæmme brynene og en lille smule øjenskygge for at tætne og markere hendes bryn.”

Markerede kindben
”Jeg elsker kinder med glød, og derfor brugte jeg bareMinerals Endless Glow Highlighter på kinderne. For at give kinderne lidt farve og ansigtet lidt mere liv brugte jeg bareMinerals Gen Nude Powder Blush i farven ”That Peach Tho”. Når jeg påfører en blush, bruger jeg en stor fluffy pensel, så det bliver blødt og lækkert.”

bareMinerals Gen Nude Powder Blush. 285 kr.
En kompakt blush, der giver en strålende sund farve til kinderne. Den hudplejende formel er nem at arbejde med og har en lang holdbarhed.

 

Fugtede læber
”Jeanette fik Mineralist Lip Gloss-Balm i farven ”Love” på læberne. Lipglossen er en kombineret gloss og balm, som giver masser af fugt, shine og naturlig farve til læberne. Perfekt til at fuldende det smukke look.”

bareMinerals Mineralist Lip Gloss-Balm. 249 kr.
Lip Gloss-Balm er en blanding mellem lipgloss og plejende læbepomade. Læberne føles blødere og mere fugtede, uden at føles klistrede.

 

Lad dine krøller blive kolde inden du kører en børste eller hænderne igennem håret, på den måde øger du holdbarheden og skaber den smukkeste bevægelse i håret.

Hårlooket med bølger og bevægelse

Om looket siger hår- og makeup artist Louise Liisberg:

”Ved dagens shoot var fylde og liv i fokus. Jeanettes smukke lange hår skulle vises fra sin bedste side, og det kom der to smukke looks ud af.”

Bølger og bevægelse
”Inden stylingen brugte jeg epiic Protect it Heat Spray, som er en varmebeskyttende leave-in spray, der beskytter og plejer håret inden brugen af hårstylere.

epiic nr. 10. Protect’it Heat Spray. 150 ml. 198 kr.
Fungerer som en varmebeskyttende leave-in spray, som plejer og fugter håret i dybden. Påføres i fugtigt hår inden føntørring.

 

For at skabe bløde bevægelser i håret brugte jeg et glattejern, det giver et naturligt fald med bevægelse i håret. Jeg ventede, til bølgerne ikke var varme og sprayede derefter epiic Beach it Sea Salt Spray og Texturize it i håret for at give lidt hold og skabe en lækker naturlig tekstur.

epiic nr. 16. Beach’it Sea Salt Spray. 150 ml. 198 kr.
En varmebeskyttende saltvandsspray som giver struktur, hold og det lækreste beachy look.

 
Jeg brugte ikke for meget produkt, da man skal kunne få hænderne igennem håret uden det er for stift. Jeg afsluttede det første look med at komme lidt epiic Shine it Hair serum i spidserne. Den lette olie giver håret en silkeagtig følelse, plejer håret og modvirker frizz.”

Wet look
Dagens andet look var wet look. Stylingen giver lidt mere kant, og det er Jeanette selv meget begejstret for. For at skabe det våde look brugte jeg en vandspray sammen med epiic Style it Styling Cream for at give håret struktur og fasthed. Prøv dig frem med mængden; det er bedre at starte stille og roligt frem for at påføre for meget produkt fra starten.

epiic nr. 13. Style’it Styling Cream. 150 ml. 198 kr.
En fugtgivende styling creme med varmebeskyttende egenskaber, som giver håret struktur og fasthed men uden at tynge håret.

 
Som finish bruger jeg altid en finishspray for at give hold til frisuren.

epiic nr. 23. Hold’it Strong Hold Spray. 300 ml. 198 kr.
Denne spray kan anvendes som fikserings- eller finishspray så frisuren holder hele dagen. Den tørrer hurtigt og klistrer ikke.
 

epiic nr. 21. Texturize’it Texturizing Spray. 250 ml. 198 kr.
En fantastisk tør volumenspray der giver håret fylde, tekstur og hold. Perfekt til at skabe det tilfældige ”I woke up like this” looket. Blev nomineret til årets styling produkt ved Danish Beauty Awards 2021.

 
epiic hair care har krav om høj produktkvalitet, bæredygtighed, miljø, etisk produktion og, hvor det er muligt, brug af naturlige ingredienser. Læs mere om deres mange produkter her >>

 

Køb GO Beauty magasinet og få det direkte ind af døren og bliv opdateret med alt fra skønheds- og sundsuniverset. Køb det her >> 

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.