Quickfix: Skab glød og glans i ansigtet

0

Det er for alvor blevet koldt, og huden kan føles tør og se trist og livløs ud. De tørre hudceller hober sig op og giver et gråt og kedeligt skær i ansigtet. Huden skriger efter fugt, glød og glans. Heldigvis findes der mange gode og effektive hjemmeplejeprodukter, som kan afhjælpe problemet og tilføre huden et ordentlig fugtboost.

Hvem vil ikke gerne stråle?

ecooking-peel-maske
Peeling peeling og mere peeling

En til to gang om ugen specielt i vintermånederne, er det vigtigt at bruge en god og effektiv peeling så man kan komme de døde hudceller til livs og skabe glød og glans. Hvis de døde hudceller ophober sig, så vil man ikke få samme optimale effekt ved brugen af sin normale hudplejerutine og dyre hudplejeprodukter. Hvis man derimod får peelet huden og kommer de døde hudceller til livs, så vil den friske hud kunne suge alle de gode ingredienser og egenskaber til sig fra hudplejeprodukterne. Det nye danske hudplejemærke Ecooking, som er udviklet med omtanke for miljøet har udviklet en Peel maske, der indeholder planteekstrakter og E-vitamin som effektivt peeler huden, giver glød og glans samt retter op på linjer og rynker. 50 ml. 269 kr.

tromborg-moisturizing-facial-mask
Fugt fugt og atter fugt!

En god fugtgivende maske er et must for at give huden den optimale pleje. Tromborg Moisturizing facial mask virker cellebeskyttende, reducerer rødme, virker antiinflammatorisk og har gode fugtgivende egenskaber. Masken reducerer tørhed og efterlader huden smuk og sund. 680 kr.

phformula-cc-cream
Et mere ensartet look

Hvis man oplever at huden er lidt ekstra udsat og ikke er så jævn i farven, så kan man med fordel benytte sig af en CC cream. CC står for ‘colour corrector’ og det er netop det man gerne vil opnå uden at den er for dækkende. pHformula C.C. cream SPF 30+ kommer i tre forskellige farver light, medium og dark og den giver huden en ensartet teint, huden beskyttes og ser både friskere og sundere ud på en naturlig måde. 50 ml. 319 kr.

rudolph-facial-oil
De mange facial olier er ikke til at komme udenom, og det er der en rigtig god grund til!

En god ansigtsolie kan både tilføre huden fugt, næring og beskyttelse. Rudolph Care Her & His facial olie er et skønt limited edition sæt hvor man ikke kun forkæler sig selv, og også ham man holder af. Olien optimerer huden med de unikke egenskaber fra acaibærret, som tilfører huden fugt, elasticitet og glød indefra. 195 kr.

Vi bliver mindet om det hele tiden, men HUSK at drikke masser af vand!
Vand holder huden sund og er med til at modvirke, at huden bliver tør. Dermed mindskes risikoen
for rynker og for tidlig ældning. Din hud bliver sundere og friskere at se på samt mere elastisk. Samtidig er vand en god kilde til at få renset affaldsstofferne ud af kroppen.

TIP! Pres en citron i et glas kogt vand hver morgen,
det sætter gang i udrensningsprocessen fra morgenstunden.

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk

Share.

Leave A Reply