Skab looket fra forsiden med Aura

0

Til forsiden har BareMinerals makeupartist Anna Lönnqvist skabt et perfekt tidløst look med fokus på en fejlfri base, naturlig hud og læber, der kan variere med forskellige nuancer, så det passer til ethvert outfit og lejlighed.

Naturlig hud og statement læber

EN FEJLFRI BASE
For at fugte og forberede huden, har Anna brugt den fugtgivende Skinlongevity Vital Power Infusion sammen med ansigtscremen, der hedder Face Cream Bare Haven Essential Moisturizing Soft Cream. Afslutningsvis lagde hun Prime Time Foundation primer Original, som er en fantastisk primer, der skaber den perfekte og glatte hud og base.

SMUK HUD TIL HENDE PÅ FARTEN
BareMinerals er kendt for deres brede vifte af hudplejende foundations. Til Auras hud arbejdede Anna med en ny foundation, som hedder barePRO Performance Wear Liquid foundation med SPF 20 – i nuancen Golden Nude 13. Den passer perfekt til Auras travle liv på farten, da den giver en perfekt dækning i op til 24 timer og et smukt naturligt finish. Anna brugte den børste, der hedder Luxe Performance brush til at påføre foundation.
Anna fixerede makeuppen med lidt Mineral Veil i t-zonen. For at forme ansigtet anvendte hun Invisible Bronze i nuancen medium i hårgrænsen, under kindben og langs næseryggen.

Anna brugte The Highlight Invisible Glow i farven Fair To Light for at fremhæve Auras smukke, naturlige træk og give en naturlig glød til huden. På kinderne brugte hun Loose Blush Vintage Peach for at få smukke, friske kinder.

skab-looket-fra-forsiden-med-aura-bareminerals-1
1. bareminerals SkinLongevity Vital Power Infusion. 589 kr. 2. bareminerals barePRO Performance Wear Liquid Foundation SPF 20 Golden Nude 13. 385 kr. 3. bareminerals Invisible Glow Powder Highlighter. 365 kr.

NATURLIGE, MEN MARKEREDE ØJNE
Brynene blev formet og markeret med Brow Master Brow Gel, og øjnene fremhæves med bløde nuancer fra READY 14.0 eyeshadow paletten. Øjnene blev indrammet med Lash Domination Ink Liner, og Volumizing mascara Petite Precision skabte fylde og længde på vipperne.

skab-looket-fra-forsiden-med-aura-bareminerals-2
1. bareminerals Lash Domination Liquid Ink Liner. 279 kr. 2. bareminerals Lash Domination Volumizing Mascara Petite Precision Brush. 279 kr. 3. bareminerals Ready 14.0 eyeshadow palette Bare Naturals. 489 kr. 

STATEMENT LÆBER
Til at skabe looket fra forsiden brugte Anna en Rosa Statement Lip Matte Liquid læbefarve i farven Luxe blandet med Glittery Moxie plumping lipgloss 24 karat for at skabe det perfekte feminine og forførende look. Til looket med jeanskjole blandede Anna Lip Matte Liquid Lipcolor fresh og Flawless for at skabe en mellemrosa tone, der passer perfekt til jeanskjole-looket.

skab-looket-fra-forsiden-med-aura-bareminerals-3
1. bareminerals Moxie Plumping Lipgloss ’24Karat’. 249 kr. 2. bareminerals Statement Matte Liquid Lipcolor ’Luxe’. 249 kr. 

LÆS MERE OM BAREMINERALS OG FIND HER DEN NÆRMESTE KLINIK NÆR DIG,
DER FORHANDLER BAREMINERALS >>
Bareminerals forhandles også i Magasin, Illum og Matas.


bareminderals-makeupartist-anna-lonnqvistGO Beautys smukke forside look med Aura er kreeret af makeupartist Anna Lönnqvist fra bareMinerals.
Anna Lönnqvist er certificeret makeupartist og har arbejdet i skønhedsbranchen i over 11 år, hvor hun har arbejdet med forskellige kendte brands i detailhandler og makeupstudier.
Anna har en bred erfaring inden for makeup – både når det gælder foto og tv og så elsker hun at udfolde sig kreativt med forskellige farver og stilarter. For ca. tre år siden startede Anna med at undervise for BareMinerals.


Tilrettelæggelse: GO Beauty
Foto: Jonas Jensen
Makeupartist: Anna Lönnqvist
Makeup: bareMinerals
Hårstylist: Nina Larsen
Backstage billeder: Anja Ekstrøm

Læs hele interviewet med Aura og få flere tips og tricks til looket i dette nummer af GO Beauty du kan købe her eller i udvalgte 7-Eleven og kiosker i hele landet. 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty

Share.

Leave A Reply