Smugkig i det nye GO Beauty #52

0

I dette vinternummer af GO Beauty giver vi dig tips og tricks til, hvordan du får det meste ud af denne årstid. Hvis ikke du har prøvet kræfter med vinterbadning og saunagus, så giver vi dig gode grunde til at komme en tur i det kolde gys. Sidder du og har det lidt svært ved at blive ældre, så læn dig tilbage og bliv inspireret til at ældes med ynde og få det cool med at blive gammel. Få et smugkig her…

Klik her for at se vores abonnementstilbud >
Klik her for at købe GO Beauty >

Vinterpleje!

Vinteren kan være både kold og lang at komme igennem, men vinteren er også utrolig hyggelig. Med stearinlys, ild i pejsen, et tæppe på sofaen samt en fugtgivende maske i ansigtet og beskyttende maske i håret, så kan den lange vinter hurtigt blive både hyggeligere og mere forskønnende.

Antipollution i din hudpleje samt bæredygtighed er to skønhedsdiller, der kommer mere og mere fokus på, men hvorfor?

Tyer du til kirurgi, eller er du mere til det naturlige, når forfængeligheden tager over og du gerne vil føle dig attraktiv? Lige meget hvad du foretrækker, så har vi de helt rigtige behandlingsmetoder til dig. 

Book dig skøn

Vi har samlet de bedste klinikker i Danmark på gobeauty.dk, hvor du kan søge på ledige tider, sammenligne priser og behandlinger og hurtigt få et overblik over, hvad de enkelte klinikker tilbyder. Det er ligesom hotels.com, her handler det bare om eksempelvis ansigtsbehandlinger, negle, vipper eller voks og meget andet. Du vil i magasinet også kunne finde henvisninger i bladet til de behandlinger, der kan bookes via gobeauty.dk. Og det gælder naturligvis i hele landet, for skønhed findes alle steder.

Nyd dit GO Beauty magasin og sug alt inspiration til dig.

Rigtig god læselyst!

Share.

Leave A Reply