Vind STAI energitilskud – en måneds forbrug. Samlet værdi 2.600 kr.

0

Vind energitilskud fra STAI

Forbliv den bedste udgave af dig selv med energitilskud fra Stai, som sikrer dig overskud i hverdagen og en sund stærk krop. Energitilskuddet er sammensat med udgangspunkt i sundhedsstyrelsens anbefaling og i samarbejde med eksperter indenfor kost og ernæring.
Indholdet er en optimal sammensætning af vitaminer, mineraler, proteiner og sporstoffer. Olien sikrer det daglige tilskud af især omega-3-fedtsyrer. Styrker kroppen og dens funktioner og tilfører energi og overskud i hverdagen. Kan erstatte et måltid, hvis du har behov for at holde øje med vægten.

LÆS MERE >>

FAKTA OM KONKURRENCEN:
Samlet præmiesum: 2.600 kr.
Antal trækninger: 4 (1 STAI pakke har en værdi á 650 kr.)
Konkurrencen kører fra: 12.-19. september 2017.

Tilmeld dig konkurrencen

Når du udfylder felterne herunder, deltager du samtidig i lodtrækningen om ugens præmie.

Konkurrencebetingelser:
Når du deltager i konkurrencer på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Jeg accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet. 

Share.

Comments are closed.