Billion dollar brows

Billion Dollar Brows blev lanceret i 2004, først og fremmest på baggrund af grundlægger Natalie Plain’s passion for øjenbryn. Det blev med hende i spidsen, Billion Dollar Brows mission at rede verden fra dårlige øjenbryn. I Los Angeles lancerede de deres første produkt Brow Boost, der blev en omgående succes. Produktet blev udsolgt på 24 timer. Der stod det klart at de havde ramt noget rigtigt, med et produkt, der kunne opfylde kundernes behov for smukke øjenbryn. Mindre end et år senere, voksede sortimentet til et komplet udvalg af bryn produkter.

I dag er øjenbryn anerkendt som grundstenen i en hver kvindes skønhedsrutine. Som skønhedsindustrien forstsat vokser, er Billion Dollar Brows frontløbere med over 10 års ekspertise i brynprodukter. Billion Dollar Brows har fået tilhængere af deres produkter verden over, fordi de stræber efter at lave de bedste produkter på bryn-markedet. Det er deres filosofi at smukke bryn er en ret, ikke et privilegium.

BDB har et bred vifte af gode produkter, der hjælper dig med at opnå de perfekte øjenbryn såsom – The Brow Buddy – en guide, der viser dig hvordan du præcis skal starte med at forme og afslutte brynenes facon, så de passer til dit ansigt, Brow gel, øjenbrynsblyanter, brynfarve mm. Med Billion Dollar Brows, kan du få de bryn du går og drømmer om.

Viser 1 - 1 af 1
L&L Skincare
0.00
Torvegade 68B
6700 Esbjerg
Klinik L&L Skincare ligger på Torvegade i Esbjerg og ejes og drives af Lien Tran og Laila Oehlenschläger.
·

·