Bio Sculpture Gel

Bio Sculpture omtales som den originale gel til at påføre permanent, farve på neglene og er det sundere alternativ, til en avanceret neglebehandling, der samtidigt reparerer og styrker dine negle. Det Bio Sculpture gør, er at den fleksible gele bevæger sig med neglene og beskytter dem, så de kan vokse uden at knække. Tynd, stærk og fleksibel med en blank overflade. Gele’en tørrer øjeblikkeligt under UV og LED lys og derefter ændrer den sig ikke. Denne unikke gel er en farvet overlay, der anvendes på din naturlige negl, som en permanent lak polish.

Bio Sculptures unikke formel er 100% fri for formaldehyd og toluen – ingredienser, der hyppigt benyttes og derfor er almindeligt forekommende i akrylformler og andre gele’er. Fraværet af disse to kemikalier betyder, at der er ingen lugt, ingen ubehagelige dampe og ingen skader på din naturlige negl. Ingen polering betyder ingen støv eller beskadigelse af neglepladen.

Det vil sige:

Ingen slibende forberedelse, priming eller dehydrering, ingen skade på den naturlige negl
Tørrer på 30 sekunder med LED-lys eller 2 min i UV lys
Anvendt som et overlay til den naturlige negl
Holder farve og glans
Kan også anvendes til at forlænge neglen, hvilket giver et naturligt resultat
Over 185 farver, så vi har en farve til enhver lejlighed
Kan også anvendes til tånegle for perfekte pedicure
Let at fjerne uden at beskadige den naturlige negl.
Det er en avanceret neglebehandling, der reparerer og styrker negle. Den fleksible gele
bevæger sig med neglene og beskytter dem, så de kan vokse uden at knække.

Viser 1 - 6 af 6
Le Luma Frederiksberg
0.00
Rolighedsvej 22
1958 Frederiksberg
Klinik Le Luma ligger på Rolighedsvej på Frederiksberg og her møder du en romantisk indretning og en rolig atmosfære. Le Luma er en veletableret kosmetolog kæde til både mænd og kvinder.
·

·
Facia Beauty
0.00
Lindegårdsvej 39
2920 Charlottenlund
Klinik Facia Beauty er den eneste autoriserede myCODAGE klinik i Danmark. Med myCODAGE får man fremstillet en unik og skræddersyet serum.
·

·
Lyngby Fod, Negle og Hudplejeklinik
0.00
Lyngby Storcenter 1, 2. sal
2800 Kgs. Lyngby
På toppen af Lyngby Storcenter finder du Lyngby Fod-, Negle- og Hudplejeklinik. Klinikken har samlet alt under ét tag og er en oase af skønhed og velvære.
·

·
Le Luma Hillerød
0.00
Hostrupvej 29
3400 Hillerød
Le Luma er hen hyggelig klinik, som ligger meget centralt i centrum af Hillerød. Le Luma er en veletableret kosmetolog kæde til både mænd og kvinder, der startede lige efter årtusindeskiftet.
·

·
Le Luma Vordingborg
0.00
Algade 14D
4760 Vordingborg
Klinik Le Luma ligger på Algade i Vordingborg og har en romantisk indretning og en rolig atmosfære. Le Luma er en veletableret kosmetolog kæde til både mænd og kvinder, der startede lige efter årtusindeskiftet.
·

·
Corpus Care Clinic
0.00
Jernbanegade 6, 2. sal
5000 Odense
Corpus Care Clinic er beliggende på Jernbanegade i Odense og tilbyder et bredt udvalg af velvære- og skønhedsbehandlinger i en hyggelig atmosfære.
·

·