Daphin

I 1958 var den kosmetiske industri i Paris, ved sin spæde begyndelse og byen var fuld af kreativitet. Dette var året hvor Pierre Darphin, en parisisk kinesio-terapeut, skabte Darphin Institute, og hans plejende eksklusive linje. Han forventede det bedste af det bedste og stræbte efter perfektion i sine produkter.

Darphin er i dag stadig en eksklusiv serie. Hudplejeserien tilbyder de mest avancerede serums til at balancere og detoxe huden, reducere rødme, forynge huden eller genoprette dens glød. De potente fugtgivende cremer, spænder fra overdådigt nærende til fjerlette. Disse produkter plejer og forkæler huden omgående og giver desuden tydeligt resultater. De høj-potente essentielle olier og elexirer er fremstillet af de fineste aromatiske- og essentielle olier og har derfor den unikke fordel at de absorberes af huden med det samme. Vælg at enten give din hud energi, berolige, rense, revitalisere eller forny den ungdommelige glød.

Darphin elsker de noble og eksklusive botaniske ingredienser og følelsen af silkelignende teksturer i tunge glaskrukker, der passer perfekt i hånden eller tasken. Darphin lægger stor værdi i at skabe produkter med uovertruffen skønhed og nydelse. Rosenbladene i Darphin´s destillationsproces er plukket netop som de springer ud ved morgengry. Det kræver tusindvis af rosenblomster at producere et enkelt gram af deres dyrbare essentielle olier.

Viser 1 - 10 af 20
Skønhed og Velvære
0.00
Carolinevej 2B
2900 Hellerup
Klinik Skønhed og Velvære Ligger placeret på Carolinevej i Hellerup og ejes af Karin Meilstrup. Klinikken forhandler og arbejder med professionelle produkter.
·

·
Naturklinikken
0.00
Kongevejen 18, 1.
2791 Dragør
Naturklinikken ligger placeret på Kongevejen i Dragør. Klinikken drives af alternativ kosmetolog Lene Fjelking der startede klinikken i Dragør i 2002.
·

·
Kosmetolog Mette Hindsbøl
0.00
Hovedgaden 21
2690 Karlslunde
Kosmetolog Mette Hindsbøl holder til på Hovedgaden i Karlslunde og tilbyder alt indenfor skønhed og velvære. Mette er uddannet autoriseret kosmetolog fra Cidesco Kosmetologskolen i København og er derudover eksamineret CND negleteknikker.
·

·
Hudplejeakademiet
0.00
Kollerødvej 19
3450 Allerød
Hudplejeakademiet ligger i Allerød og tilbyder alt indenfor hud- og skønhedspleje til både mænd og kvinder. Alle behandlingerne er skræddersyet til den enkelte kunde hvor faglighed og kompetence kommer i første række.
·

·
Nobeless
0.00
Hestetorvet 1C
4000 Roskilde
Klinik Nobeless tilbyder professionelle behandlinger i afslappede omgivelser. Klinikken ligger placeret på Hestetorvet i Roskilde.
·

·
House of Beauty Køge
0.00
Brogade 10
4600 Køge
Klinik House of Beauty ligger placeret i baghuset på Brogade i Køge, og her åbnes dørene til et skønhedshus hvor man både finder frisør, kosmetolog og massør under samme tag.
·

·
Skønhedsklinikken Birgitte Danefeldt
0.00
Østergade 20
3600 Frederikssund
Skønhedsklinikken Birgitte Danefeldt er beliggende i Frederikssund og tilbyder alt indenfor skønhed og velvære for krop og sjæl. Klinikken lægger vægt på professionel og individuel kundepleje og hyggelig atmosfære i flotte lokaler.
·

·
Carpe Diem
0.00
Ramsherred 17
4700 Næstved
Klinik Carpe Diem er en hudpleje og velvære klinik for ham og hende i alle aldre. Klinikken er hele 200 kvm og ligger placeret på Ramsherred i centrum af Næstved.
·

·
Norama Spa og Hudpleje
0.00
Slotsbryggen 12B
4800 Nykøbing F.
Norama Spa og Hudpleje ligger placeret på Slotsbryggen i Nykøbing F. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger, skønne omgivelser og et dygtigt team af veluddannede og kvalificeret personale.
·

·
Bandholm Hotel Wellness
0.00
Havnegade 37
4941 Bandholm
Bandholm Hotel Wellness tilbyder afslappende spa- og massagebehandlinger til mænd og kvinder. Klinikken er beliggende på Havnegade i Bandholm.
·

·