Gelcolor

GelColor fra OPI er en blanding af lak og gelé, der får dine negle til at holde sig sunde og stærke, samtidig med at de opretholder den flotte glans. Gelcolor er en banebrydende lakering af neglene, der holder I 2-3 uger. Den gele-baseret lak hærder under LED-lys. Det vil sige at når behandlingen er færdig er lakken 100% tør. Behandlingen kan laves som både fransk og fuld lakering på både hænder og fødder.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne behandling.

Viser 1 - 9 af 9
DermaBelle Skincare
0.00
H.C. Ørstedsvej 53
1879 Frederiksberg C
DermaBelle Skincare & Spa er beliggende på H.C. Ørstedsvej på Frederiksberg. Klinikken tilbyder personlig, kompetent behandling og skønne oplevelser i elegante omgivelser.
·

·
Beauty Solution
0.00
Bredgade 49
1260 København K
Hos Beauty Solution tilbydes et bredt udvalg af professionelle og komfortable behandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
GO Beauty – klinik i Hellerup
0.00
Strandvejen 201
2900 Hellerup
GO Beauty – klinik i Hellerup er et eksklusivt skønhedsunivers i behagelige og lyse lokaler, hvor du kan få glæde af de mange forskønnende behandlinger - fra top til tå. Atmosfæren i klinikken er skøn og afslappende og der spilles på alle sanser.
·

·
B'Licious
0.00
Lyngby Hovedgade 9C
2800 Kgs. Lyngby
Uanset hvad dine ønsker, målsætning eller bekymringer omkring dit udseende og skønhed er, vil du hos B´Licious få den rette vejledning og behandling. Det er klinikkens målsætning at give dig det allerbedste.
·

·
House of Beauty
0.00
Taastrup Hovedgade 83
2630 Taastrup
House of Beauty er beliggende på Taastrup Hovedgade og tilbyder alt indenfor skønheds- og velvære behandlinger for ham og hende. Kosmetologer er alle højtuddannet inden for deres fag og de efteruddannes løbende.
·

·
Your Wellness
0.00
Nørregade 40
4600 Køge
Klinik Your Wellness har eksisteret i 12 år, er drevet af Solveig og ligger placeret i hjertet af Køge. Klinikken er en lille hyggelig oase der oser af ro, og hvor kunden altid er i centrum – mænd og kvinder i alle aldre er velkomne.
·

·
T.L.C Negle og Hudpleje
0.00
Thorvaldsensgade 32
8000 Århus
T.L.C Negle & Hudpleje ligger på Thorvaldsensgade i hjertet af Århus og er en lille hyggelig klinik, hvor kvalitet, forkælelse, dejlig atmosfære og god service er en selvfølge.
·

·
West Side Cosmetics
0.00
Sieferts Plads 3B
7430 Ikast
Kosmetolog Klinikken er beliggende på Steferts Plads i Ikast og ejes af Anni Rosenkilde og Bettina Woetmann.
·

·
Kosmetikeren
0.00
Løkkenvej 5
9490 Pandrup
Kosmetikeren holder til hos frisørhuset i Pandrup og her træder man ind i en lille, stille, unik hudplejeklinik med håndplukkede produkter.
·

·