Glominerals

Glominerals er siden etableringen i 2002 prisvindende mineral makeup, der samtidigt plejer dækker og beskytter. Makeuppen er unikt designet til at levere uovertruffen dække med et bredt spektrum af farve og produktmuligheder samt UV og miljømæssig beskyttelse af huden. Formuleret uden indhold af talkum, parabener, kunstige parfume og farvestoffer, er glominerals det ideelle valg uanset alder og hudtype.

– Exceptionel dækkeevne der holder
– Smuk og naturlig finish
– Fyldt med kraftfulde antioxidanter
– Velegnet til alle hudtyper, også sensitiv hud.

Glominerals indeholder et kraftfuldt miks af antioxidanter og vitaminer (A, C, E og grøn te ekstrakt), På huden vil denne kombination af næringsstoffer være med til at pleje din hud og samtidigt beskytte den. Mineralerne, der er brugt, er de fineste micro-mineraler, som er blevet malet 3 gange. Dette betyder at mineralerne fordeler sig jævnt og samtidigt er meget holdbar. Makeuppen er med titanium- og zinkoxid også beskyttende mod solens skadelige stråler.

Glominerals makeup produkter indeholder ingen skadelig konservering eller ingredienser, hvilket vil sige de paraben-fri samt fri for kunstige farve og parfume stoffer. I nogle af deres produkter fx gloLiquid Lips, er der udelukkende tilsat naturlige botaniske duftstoffer for at give læberne en skøn og naturlig duft. Produkter er desuden glutenfri, med undtagelse af vores gloFace Primer, gloLip Filler Pencil, gloLash Conditioner, gloPrecise Micro Lipliner samt Moisturizing Body Wash, og Smoothing Salt Scrub.

Glominerals er desuden et ansvarligt makeup brand og bidrager derfor til bevarelsen af miljø og natur ved at arbejde med genanvendelse af materiale, fx er alle emballageæsker produceret af genbrugs materiale.

Viser 1 - 8 af 8
Clinique Camille
0.00
Holbergsgade 11
1057 København K
Clinique Camille er en hyggelig hudplejeklinik og ligger I centrum af København. Klinikken er ejet af Camille Arndt, der startede klinikken I 2004.
·

·
Cosmetic Studio
0.00
Gl. Jernbanevej 1
2500 Valby
Cosmetic Studio er en professionel hud- og kropsplejeklinik, der ligger centralt i Valby på Gl. Jernbanevej og som tilbyder et bredt udvalg af behandlinger.
·

·
Nail & Body
0.00
Frederikssundsvej 280
2700 Brønshøj
Nail & Body er en professionel klinik for kosmetiske forandringer og velvære. Klinikken ligger placeret på Frederikssundsvej i Brønshøj og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger til ham og hende i alle aldre.
·

·
Beauty Zonen
0.00
​​Toftevang 2
2800 Kongens Lyngby
Klinik Beauty Zonen åbnede i 2007 på Toftevang i Kongens Lyngby af Karina Rolsted, der af flere omgange er uddannet i England og Paris.
·

·
Klinik B
0.00
Østergade 11C, st.
4700 Næstved
Klinik B i Næstved åbnede i 2006 og tilbyder et bredt udvalg af professionelle skønheds- og velvære behandlinger.
·

·
Clinique Unique
0.00
Kattesund 12A, st. th.
8700 Horsens
Clinique Unique tilbyder ren velvære fra top til tå til mænd og kvinder i alle aldre. Klinikken er beliggende på Kattesund i Horsens og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger.
·

·
C Beauty and Care
0.00
Torvegade 8D
7100 Vejle
Klinik C Beauty and Care ligger på Torvegade i Vejle og er ejet af Christina Clemmensen. Christina er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og wellnessterapeut fra Beauty institut i Horsens.
·

·
Clinique Tina
0.00
Blegbanken 3D
7100 Vejle
Clinique Tina ejes af statsautoriseret kosmetiker Tina Christoffersen. Tina er uddannet kosmetiker ved Aalborg tekniske skole med speciale i spa.
·

·