Matis

Matis er en komplet hudplejeserie, der er plantebaseret. Serien består af lækre ansigts- og kropsplejeprodukter af allerhøjeste kvalitet. Serien anses som et professionelt og anerkendt brand i hele verden og med deres ekspertise, har Matis sat et stærkt aftryk på kosmetikbranchen. Produkterne og de metoder, der benyttes i deres unikke behandlinger, er tilpasset individuelle ønsker og behov og der er samtidigt mange variationsmuligheder. For at indfri kundernes ønsker og leve op stil deres standarder i forhold til velvære og gode resultater, lægger Matis stor vægt på professionel dialog og vejledning.

Matis produkterne er udelukkende baseret på det ypperste, naturen har at tilbyde af planteekstrakter, planteolier, aromaterapi, alger og vitaminer. Produkterne er desuden multi-aktive, hvilket vil sige, at der er en bred vifte af ingredienser og udvalgte effekter i et og samme produkt. Samtidig lægges der vægt på delikate plantedufte og behagelige konsistenser. Matis ’The best of Science and Technique’.

Filosofien
Matis omfatter 12 professionelle produktlinjer, og de har kontinuerligt fokus på at udvikle nye opfindelser og produkter. Serien tilbyder med det store udvalg, produkter til alle hudtyper og aldre, både til ansigt og krop. Matis benytter sig af avanceret planteteknologi med et laboratorium blandt de førende i verden. Med den planteteknologi de benytter, kan plantestofferne bearbejdes på en naturlig måde ved hjælp af avancerede laboratorieteknikker. På den måde udvikles og udvindes der flere aktive ingredienser, der alle er naturlige. Dette gør Matis’ produkter meget effektive og samtidigt meget milde med minimal risiko for allergiske reaktioner.

VITALITY BY m
Er en lille hudplejeserie med en høj koncentration af C-vitamin, som giver huden ny energi – perfekt til ung hud. De friske produkter er nemme at bruge og booster huden med fugt og glød. C-vitamin styrker og reparerer huden og har en klargørende og udrensende effekt. Serien indeholder gojibær, som er rige på C- og B-vitamin, aminosyrer og antioxidanter med gode, dokumenterede hudplejeeffekter.

Beklager, der var ingen varer, der matchede dine kriterier.